„Böjte atya áldása adott erőt” – Tóth Gabi kijött a kórházból

Szegeden ingyenes koncertet is adott az énekesnő a Katolikus Társadalmi Napok keretében.

Egy kis pihenésre van szüksége – írta pénteken a férje Tóth Gabi énekesnőről, aki kórházba került Kórházba került Tóth Gabi 2022. September 23. 13:03 , ezért lemondta péntek esti koncertjét. Erről nem más, mint Navracsics Tibor, az uniós források felhasználásáért felelős miniszter tett bejelentést.

Mint arról a 24.hu hírt adott, Tóth Gabi már nincs kórházban, olyannyira nem, hogy szombati, szegedi koncertjét már meg is tartotta. Tóth Gabi, akárcsak társa, Ákos a Katolikus Társadalmi Napok keretében tartott ingyenes koncertet a Dóm téren.

Böjte Csaba, Tóth Gabi
instagram

Vasárnap délelőtt pedig posztolt is erről az Instagramon , és az első képen Böjte Csaba atyával pózolt a szegedi dóm előtt. Azt írta:

"A szegedi koncert előtt Böjte atya áldása és ölelése erőt adott és megerősítette a hitemet. A hitemet abban, hogy a szeretet legyőzi a gyűlöletet. Tízezer ember a Dóm téren. A hit ereje, köszönjük Szeged!"

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek