Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathelyi az ötödik legjobb vidéki középiskola

A tízből hét dunántúli.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A győri Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium, a debreceni Fazekas Mihály Gimnázium és a veszprémi Lovassy László Gimnázium vezeti a HVG által összeállított listát, amin az ország legjobb vidéki középiskoláit rangsorolták. Az ötödik helyre a szombathelyi ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium került - írja az eduline.hu .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A HVG 2018-as középiskolai rangsorának összeállítói figyelembe vették a 10. évfolyamosok kötelező és egységes, 2016-os országos kompetenciamérésének eredményeit, a 2016-os tavaszi, közép- és emelt szintű érettségi eredményeit magyar nyelvből és irodalomból, matematikából, történelemből és idegen nyelvekből, valamint a középiskolákból a hazai felsőoktatásba 2016-ban felvételt nyert diákok felvételi pontszámának átlagát.

A lista első tíz helyezettje

1. Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium (Győr)

2. Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium

3. Lovassy László Gimnázium (Veszprém)

4. Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium

5. ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium (Szombathely)

6. Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola

7. Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium

8. Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Kollégium

9. Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium

10. Révai Miklós Gimnázium és Kollégium (Győr)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés