Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bombával fenyegette meg a telefonáló szombathelyi a hajléktalanszállót

Információnk szerint már tudják a rendőrök, ki miatt kellett bombariadót elrendelni a Zanati úti hajléktalanszállón, vasárnap, ebédidőben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendőrök, tűzoltók és mentők érkeztek vasárnap déli 12 óra után a szombathelyi hajléktalanszállóhoz, a Zanati útra. Az épületet mindenkinek el kellett hagynia, miután telefonon valaki bejelentette, hogy bomba van az épületben.

Nyugat.hu
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A hajléktalanszállót jelenleg bombakutatók vizsgálják át, az érintett járdaszakaszt lezárták a rendőrök. Torlódás, útlezárás nincs a helyszínen.

Úgy tudjuk, hogy a rendőrök azonosították és már elő is állították a betelefonálót. A bombafenyegetés okáról nincs információnk.

Nyugat.hu

14 óra előtt pár perccel a rendőrség elhagyta a hajléktalanszálló épületét. Nem találtak bombát. A lakók visszatérhettek a szobáikba, illetve pótolhatták a bombariadó miatt elmaradt ebédet.

Egy férfi még a bombakutatás ideje alatt rosszul lett, őt mentőautóban vizsgálták meg. Cukorbetegsége és az idegeskedés vezetett a rosszulléthez. A férfi a szakszerű segítségnyújtás után szintén visszatérhetett az épületbe, nem kellett kórházba szállítani.

Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés