Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Új gyermekmedence Borgátán

Elkészült a gyermekmedence és EU-konform hintákkal bővült a játszótér a szezonálisan működő borgátai termálfürdőben. A fejlesztés nem áll meg, élménymedencét is kialakítanak.

Az új gyermekmedence 48 négyzetméteres, fél méter mély és 30-32 fokos a víz. Természetesen az új előírásoknak megfelelően, vízforgatóval is ellátták. Építettek egy csúszdát is hozzá, a tervekben további élményelemek szerepelnek.

Élménymedencéjük is lesz

A borgátai fürdő szezonálisan működik, alapvetően a mozgásszervi, reumatikus betegségekben szenvedőknek ajánlják a gyógyvizet. De gondolnak a családokra is, ezért is alakították ki a gyermekmedencét, a fürdő játszóterét pedig az uniós szabályoknak megfelelő hintákkal szerelték fel, és sportpályák is várják a vendégeket.

Átadás után, használatbavétel előtt a gyermekmedence
Nyugat.hu

A fejlesztés több millióba került, önerőből valósították meg, a tulajdonos önkormányzat és a működtető kft. közös finanszírozásában. Huszár Zoltán, a fürdő vezetője elmondta, a forgalmat nagymértékben befolyásolja az időjárás, hiszen egy félig fedett nagymedencéjük van. Az igazgató szerint sok a törzsvendég, a magyarok mellett főkét németek járnak vissza. Már épül az új élménymedence, amelyet várhatóan jövőre adnak át.

Az új hinták már működnek
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra