Profi MMA-harcostól tanulhattak a szombathelyi kick-boxosok

Szemináriumot tartott Borics Ádám és nem kímélt senkit.

Szeptember 12-én vasárnap az Agrobio Classic Kick-box Club meghívására Szombathelyre látogatott Borics Ádám profi MMA-harcos, hogy szemináriumot tartson a klub sportolóinak, versenyzőinek, de szabad volt a pálya más egyesületek sportolóinak is. Az eseményre 30 főben maximalizálták a létszámot, a részvételhez regisztrálni kellett és két napon belül be is telt minden hely.

„Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy Ádám szemináriumára sportberkeken belül nagyon-nagy igény mutatkozik. Sajnos az edzőterem korlátai miatt több fő részvételét nem tudtuk megoldani” – mesélte lapunknak Kovács Gábor edző.

Borics Ádám szeminárium - Agrobio Classic Kick-box Club
Agrobio Classic Kick-box Club

A szemináriumon több korcsoport is képviselte magát, voltak kezdők és haladók is egyaránt, de Borics Ádám mindenkivel megtalálta a közös hangot.

„Mindenkihez volt egy kedves szava, mindenkit instruált a gyakorlatok pontos végrehajtására. Ezen az eseményen Ádám nem is igazán az MMA gyakorlatokat mutatta meg, hanem a kick-boxban nagyon fontos állóharc kombinációkat gyakoroltatott a részvevőkkel. Minden sportoló kellően elfáradt a szeminárium végére. Ádám nem kímélt senkit sem” – árulta el Kovács Gábor.

Borics Ádám szeminárium - Agrobio Classic Kick-box Club
Nagy Jácint/Savaria Fórum

A közel 90 perces edzés végén körbeülték Ádámot és beszélgettek egyet az MMA-ról, a terveiről, az edzéseiről, amerikai életéről, fogyasztásokról, étkezésekről és még sok minden másról. Egy igazán kötetlen, baráti beszélgetés alakult ki a közös edzés végén, temérdek hasznos és érdekes információkhoz jutottak a sportolók.

„Örömmel állt fényképezőgép elé és adott autogrammot aki ezt kérte tőle. Ezzel örök élményt adott minden résztvevőnek. Köszönjük szépen Borics Ádámnak, hogy megtisztelte sportklubunkat a jelenlétével és bízunk benne, hogy jövőre újra vendégül láthatjuk Szombathelyen ” – zárta mondandóját Gábor.

Borics Ádám szeminárium - Agrobio Classic Kick-box Club
Még több képért kattints!
Agrobio Classic Kick-box Club

Az egyesület tervei között egyébként szerepel még más-más kick-box sportághoz köthető híres sportoló meghívása, hogy ezzel is még több örömöt, élményt és motivációt nyújtani jelenlegi és leendő sportolóiknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport