Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Profi MMA-harcostól tanulhattak a szombathelyi kick-boxosok

Szemináriumot tartott Borics Ádám és nem kímélt senkit.

Szeptember 12-én vasárnap az Agrobio Classic Kick-box Club meghívására Szombathelyre látogatott Borics Ádám profi MMA-harcos, hogy szemináriumot tartson a klub sportolóinak, versenyzőinek, de szabad volt a pálya más egyesületek sportolóinak is. Az eseményre 30 főben maximalizálták a létszámot, a részvételhez regisztrálni kellett és két napon belül be is telt minden hely.

„Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy Ádám szemináriumára sportberkeken belül nagyon-nagy igény mutatkozik. Sajnos az edzőterem korlátai miatt több fő részvételét nem tudtuk megoldani” – mesélte lapunknak Kovács Gábor edző.

Borics Ádám szeminárium - Agrobio Classic Kick-box Club
Agrobio Classic Kick-box Club

A szemináriumon több korcsoport is képviselte magát, voltak kezdők és haladók is egyaránt, de Borics Ádám mindenkivel megtalálta a közös hangot.

„Mindenkihez volt egy kedves szava, mindenkit instruált a gyakorlatok pontos végrehajtására. Ezen az eseményen Ádám nem is igazán az MMA gyakorlatokat mutatta meg, hanem a kick-boxban nagyon fontos állóharc kombinációkat gyakoroltatott a részvevőkkel. Minden sportoló kellően elfáradt a szeminárium végére. Ádám nem kímélt senkit sem” – árulta el Kovács Gábor.

Borics Ádám szeminárium - Agrobio Classic Kick-box Club
Nagy Jácint/Savaria Fórum

A közel 90 perces edzés végén körbeülték Ádámot és beszélgettek egyet az MMA-ról, a terveiről, az edzéseiről, amerikai életéről, fogyasztásokról, étkezésekről és még sok minden másról. Egy igazán kötetlen, baráti beszélgetés alakult ki a közös edzés végén, temérdek hasznos és érdekes információkhoz jutottak a sportolók.

„Örömmel állt fényképezőgép elé és adott autogrammot aki ezt kérte tőle. Ezzel örök élményt adott minden résztvevőnek. Köszönjük szépen Borics Ádámnak, hogy megtisztelte sportklubunkat a jelenlétével és bízunk benne, hogy jövőre újra vendégül láthatjuk Szombathelyen ” – zárta mondandóját Gábor.

Borics Ádám szeminárium - Agrobio Classic Kick-box Club
Még több képért kattints!
Agrobio Classic Kick-box Club

Az egyesület tervei között egyébként szerepel még más-más kick-box sportághoz köthető híres sportoló meghívása, hogy ezzel is még több örömöt, élményt és motivációt nyújtani jelenlegi és leendő sportolóiknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra