Óriási élmény: Igazi vérprofitól tanulhattak a szombathelyi bokszolók

Borics Ádám MMA harcos tartott edzést hétvégén Szombathelyen.

Hétvégén második alkalommal látogatott el Szombathelyre Borics Ádám az Agrobio Classic Kick-box és Box Club meghívására, hogy szemináriumot tartson a klub edzőtermében.

Borics Ádám profi MMA harcos, az amerikai Bellator MMA szervezetében küzd rendszeresen, Sanford MMA csapatában készül a versenyekre. Ha minden a tervek szerint halad, akkor még idén megmérkőzhet a Bellator MMA világbajnoki övéért.

Agrobio Classic Kick-box Club

Ahogy tavaly, úgy idén is egy nagyon színvonalas, profi edzést tartott a Agrobio, valamint más egyesületek sportolóinak.

„A tavalyi évben másfél órás állóharc edzést tartott Borics Ádám. Idén ezt megpróbáltuk túlszárnyalni, így szombaton 90 perc állóharc és 90 perc földharc technikákkal ismerkedtek meg a résztvevők. A közös edzésen sokat tanultak a sportolók és a szeminárium végére jól elfáradt mindenki” – mesélte Kovács Gábor edző.

Agrobio Classic Kick-box Club

Az edzés után beszélgetésre, fotózásra, dedikálásra és Borics Ádám-os póló vásárlására is lehetőség volt, így határozottan különleges élményekkel gazdagodtak a sportolók.

Agrobio Classic Kick-box Club

Ádám tavalyi látogatáskor egy dedikált Dorko-pólót ajánlottak fel jótékony célra, a befolyt összeggel Vukits Félix gyógykezeléséhez járultak hozzá. A szombati találkozóra pedig természetesen meghívták Félixet és édesanyját, Vukitsné Flór Beátát, valamint édesapját, Vukits Krisztiánt és a jótékonysági licit nyertesét, Hirka Tamást is.

Ő vásárolta meg a dedikált pólót és ezzel hozzájárult Félix gyógykezelési költségeihez. Borics Ádám pedig még egy kis meglepetéssel is kedveskedett Hirka Tamásnak.

Borics Ádám, Vukits Krisztián, Vukits Félix, Vukitsné Flór Beáta és Hirka Tamás.
Agrobio Classic Kick-box Club

„Ádám és felesége, Zsófi is nagyon szeret Szombathelyre látogatni, megszerették a várost és a kick-box klubot is. Mi is nagyon megszerettük őket! Jövőre újra visszavárjuk őket, legközelebb talán egy kőszegi kirándulás is belefér az idejükbe. Remélhetőleg akkor már egy Bellator világbajnoki övvel együtt érkeznek majd” – tette hozzá Kovács Gábor, a jótékonysági akció ötletgazdája.

Borics Ádám, Kovács Gábor és Perge Zsófia.
Agrobio Classic Kick-box Club
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport