Képbe került a Borkai birtok is

Hadházy Ákos találta meg.

Ahogyan ma megírtuk, kis pihenő után csütörtökön éjjel újabb bejegyzés jelent meg az „Ez az ördög ügyvédje blogon”, amely szexvideóival kirobbantotta a győri polgármester körüli botrányt. Az újabb bejegyzés nem Borkai Zsolt magánéletére, hanem a feltételezett korrupciós összefüggésekre koncentrál. A blogíró segítséget kért, hogy leleplezései elindítsák a hatóságok "gondolkozását" is.

Nagyon őrzött terület
Hadházy Ákos

Hadházy Ákos független képviselő, aki nemrégen az Orbán birtok építkezéseit leplezte le, állítása szerint megtalálta a Borkainé nevén lévő birtokot, amely Sokorópátkán található, felfedezését pedig fényképekkel illusztrálva a Facebookon adta közre némi szöveges kiegészítéssel

Hadházy Ákos

Tegyük hozzá gyorsan, hogy Hadházy a fotókon kívül nem mellékel bizonyítékokat sem az ingatlan műszaki tartalmával, sem a meglebegtetett korrupciós vádakkal kapcsolatban.

Hadházy Facebook bejegyzése

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet