Képbe került a Borkai birtok is

Hadházy Ákos találta meg.

Ahogyan ma megírtuk , kis pihenő után csütörtökön éjjel újabb bejegyzés jelent meg az „Ez az ördög ügyvédje blogon”, amely szexvideóival kirobbantotta a győri polgármester körüli botrányt. Az újabb bejegyzés nem Borkai Zsolt magánéletére, hanem a feltételezett korrupciós összefüggésekre koncentrál. A blogíró segítséget kért, hogy leleplezései elindítsák a hatóságok "gondolkozását" is.

Nagyon őrzött terület
Hadházy Ákos

Hadházy Ákos független képviselő, aki nemrégen az Orbán birtok építkezéseit leplezte le , állítása szerint megtalálta a Borkainé nevén lévő birtokot, amely Sokorópátkán található, felfedezését pedig fényképekkel illusztrálva a Facebookon adta közre némi szöveges kiegészítéssel

Hadházy Ákos

Tegyük hozzá gyorsan, hogy Hadházy a fotókon kívül nem mellékel bizonyítékokat sem az ingatlan műszaki tartalmával, sem a meglebegtetett korrupciós vádakkal kapcsolatban.

Hadházy Facebook bejegyzése

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet