Bővül a szelektív zsákos hulladékgyűjtés Szombathelyen

Utcanevek és szállítási időpontok is vannak.

Folytatódik a szelektív zsákos hulladékgyűjtés, ma és holnap már a családi házaknál és a 10 lakásos társasházaknál is végzi a SZOMHULL Nonprofit Kft. - írja weboldalán a SZOVA.

Mától a 11-es huszár út 29-117. házszámok között, az Akacs Mihály utcában, a Bartók Béla körúton, a Báthory István utcában, a Bocskai István körúton, a Bolyai János utcában, a Borostyánkő úton, a Deák Ferenc utcában, a Domonkos utcában, az Engels Frigyes utcában, az Eperjes utcában, az Esterházi Antal utcában, a Forró utácban, a Hadnagy utcában, a Hargita utcában, a Hazatius Ferenc utcában, a Hübner János utcában, a Horváth Boldizsár körúton, a Kertész utcában, a Késmárk utcában, a Kiss János utcában, a Koncz János utcában, a Léka utcában, a Losonc utcában, a Márkus Emília utcában, Paragvári úton, a Patak utcában, a Somogyi Béla utcában, a Sugár úton, a Szabó Miklós utcában, a Szegedi Györgyné utcában, a Szűrcsapó utcában, a Tószer téren, és a Tóth Géza téren indul meg a zsákos szelektív hulladékgyűjtés.

Reggel hét óráig ki kell rakni a zsákokat.
SZOVA

Az előbb felsorolt helyeken a következő dátumokban szállítják majd a hulladékot: augusztus 10., szeptember 14., október 12., november 9., december 14.

Szintén mostantól indul a hulladékgyűjtés az Aréna utácban, a Babits Mihály utcában, a Balassi Bálint utcában, a Béri Balogh Ádám utcában, a Felsőőr utcában, a Fraknó utcában, a Gyöngyös utcában, a Hajdú utcában, a Hunyadi János utcában, a Jászai Mari utcában, a Juhász Gyula utcában, a Jurisich Miklós utcában, a Kinizsi Pál utcában, a Kodolányi János utcában, a Kosztolányi Dezső utcában, a Légszeszgyár utcában, a Mátyás Király utcában, a Móricz Zsigmond utcában, a Muraszombat utcában, a Nádor utcában, a Négyesi utcában, a Rákóczi Ferenc utca a Németújvár és Négyesi utcák közötti szakaszán (47-57 és 66-76), a Sorok utcában, a Szalónak utcában, a Szent Flórián körúton, a Szőkeföldi utcában,a Szőllősi sétányon, a Taschler József utcában, a Tóth Árpád utcában, az Újvári Ede utcában, a Vajda János utcában, a Vak Bottyán utcában, a Zrínyi Ilona úton, és a Wälder Alajos utcában.

Újabb utcákkal bővül a hulladékgyűjtés.
SZOVA

Itt a következő napokon fogják elszállítani a hulladékot: augusztus 11., szeptember 8., október 13., november 10., december 8.

A további körzetek és utcák listája és az elszállítás időpontjai ide kattintva megtalálhatók.

SZOVA

A szelektív zsákokba papírhulladékot, fémhulladékot és műanyaghulladékot lehet tenni, ennek pontos listája is megtalálható a SZOVA honlapján.

A zsákokat a gyűjtés napján reggel hét és délután három óra között gyűjtik, azokat reggel hét óráig kérik a ház elé kihelyezni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos