Így nézett ki Brenner Jánost boldoggá avatása légifotókon

Megtelt a szombathelyi Emlékmű-domb, az első sorokban politikusok és családtagjaik. Légifotókon a tömeg, galériában a környék.

Nemrég elkezdődött az 1957-ben meggyilkolt Brenner János plébános boldoggá avatási szentmiséje. A helyszín az Emlékmű-domb, ami teljesen megtelt, helyszínen lévő kollégánk fotója az első soroktól készült.

Bonyhádi Zoltán

Brenner Jánost tavaly ősszel mutattuk be cikkünkben Ki is volt a boldoggá avatandó szombathelyi születésű mártír, Brenner János? 2017. November 09. 14:59 .

A magasból így néz ki a tömeg:

Boldoggá avatják Brenner Jánost
A képre kattintva galéria nyílik

Ez pedig a helyszín környéke:

Boldoggá avatják Brenner Jánost
A képre kattintva galéria nyílik
Nyugat.hu

Később bővebb információkkal és sok fotóval jelentkezünk a szertartásról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet