Bronzérmes lett a fiatal szombathelyi kick-boxos az EB-n

Nemcsak Szombathelyt, hanem Magyarországot is képviselte Polgár Dávid.

November 8. és 12. között rendezték meg Montenegróban, Budva városában a 2021-es WAKO Kick-box utánpótlás Európa-bajnokságot. A versenyen 39 ország sportolója vett részt, összesen 1128 nevezés volt. Az Agrobio Classic Kick-box és Box Club részéről Polgár Dávid és Mayer Gábor vezetőedző utazott el a megmérettetésre.

Agrobio Classic Kick-box Club

Polgár Dávid sok mindent elért 4 hónap alatt: aranyérmekkel tér haza nemzetközi kick-box világversenyekről, illete az országos bajnokságon is két aranyérem lett a befektetett edzésmunka jutalma. Ezzel a teljesítménnyel bekerült az utánpótlás korosztály kick-box magyar válogatottjába és az Európa-bajnokságon képviselhette a klubot, Szombathely városát és Magyarországot.

Agrobio Classic Kick-box Club

Eredmények:

 • 84 kg kick-light junior 3. helyezett, így bronzérmes
 • 84 kg light-contact junior 5. helyezett
 • „Polgár Dávid versenyzők mindent megtett. Remekül felkészült és a siker sem maradhatott el” – mondta lapunknak Kovács Gábor edző.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Sport