Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Búcsú a brit nagykövettől, akit nagyon szerettünk!

Ma búcsúzik az országtól Iain Lindsay budapesti brit nagykövet, aki a Nyugat.hu olvasóinak is üzent.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azt mondják, hogy vannak országok, ahol a diplomáciát rendkívül magas szinten űzik. Ide tartozik az Egyesült Királyság is. Iain Lindsay, a magyarországi brit nagykövet nagyon népszerű, jó értelemben vett celeb volt hazánkban. Megtanult magyarul, szerette a magyar irodalmat, sok jó ügyet segített, sokat futott és rendkívül jól kommunikált a közösségi oldalain.

Iain Lindsay brit nagykövet, Roznár Gyöngyi Nyugat.hu főszerkesztő, valamit a szerkesztőség törpéje és birodalmi lépegetője.
Mészáros D. Zsolt

Fontosak voltak számára a demokrácia alapelvei, így a szabad sajtó. Ezért is látogatta meg szerkesztőségünket Az este, amikor rányitott szerkesztőségünkre a brit nagykövet 2019. October 02. 09:29 még tavaly. Beszélgettünk egy jót, olvasott nekünk verset és kapott tőlünk egy Micimackó kötetet, ráadásul interjút is készítettünk vele. A brit nagykövet túrázott már a Kőszegi-hegységben, imádja a magyar borokat, de egy jó disznóölésre senki sem tudná rávenni 2019. October 08. 19:27 És ami nagyon fontos: olvasóinknak videóban beszélt a szabad sajtó fontosságáról.

Jó utat és jó új munkahelyet Iain Lindsay! Éljen az angol-magyar barátság és vigyázzatok magatokra Egyesült Királyságban dolgozó magyarok!

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés