Budapesten folytatta titkos kampánykörútját Orbán Viktor

Gyurcsány Ferenc szerint hungarikum, ahogy a miniszterelnök kampányol.

Budapesten folytatta a kampányolást Orbán Viktor. Szerda délben a Batthyány téren Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester jelöltjének segített a támogatói aláírások gyűjtésében - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alexandra jól halad, néztem a számokat - mondta a Fidesz elnöke a választópolgárokkal beszélgetve.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Szerinte ami eddig Karácsony Gergely "előnye volt, az most a hátránya lett, mégpedig az, hogy nem csinált semmit".

Orbán Viktor kifejtette: Szentkirályi Alexandra tenni akar a városért, csinálni akar valamit, ezért így nagy lett a kontraszt.

Azt, hogy Orbán Viktor mikor és hol kampányol majd, nem tudni.

A DK szerint hungarikum, ahogy Orbán kampányol

A miniszterelnök titkos kampányát Gyurcsány Ferenc sem hagyta szó nélkül. A DK elönke szerdai Facebook-bejegyzésében egyebek mellett azt írta:

"Orbán titkos választási kampányt folytat.
Nem mondják meg, hogy hol és mikor kampányol a kormányfő. Valakik, valahova nagy titokban összecsődítenek pár tucat embert, mint statisztákat egy filmhez, megjelenik ugyancsak nagy titokban Orbán, a sajátjai készítenek pár képet, mosoly, tömeghatás meg a többi, pár idézet a nyilvánosságnak, oszt jó napot.
Ez tényleg hungarikum."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet