Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eltemették a meggyilkolt Vak Bundzsát - videóval

Szombathelyen, a Jáki úti temetőben temették el a belvárosban nyakon szúrt férfit, Bundzsát. Kb. százötvenen kísérték utolsó útjára.

Szűk család a koporsó mellett

A Jáki úti temetőben csak Horváth Ede, azaz Bundzsa szűk családja állt a ravatalozóban, a temetésre érkezők kint, a fák alatt gyülekeztek. Az egyik családtag kérésére a koporsót szállító autó a szokottnál is lassabban hajtott, ekkor már a gyászolók is mögötte sétáltak.

A meggyilkolt Vak Bundzsa temetése

Mint arról korábban beszámoltunk Gyilkosság az utcán – Barátnője szúrta le az ittas Bundzsát? 2009. June 19. 05:50 , a 34 éves férfit élettársa szúrta nyakon Szombathelyen, az Óperint utcai hídon, majd a bűncselekményt egy nem sokkal később érkező csoportra próbálta hárítani, mivel azok egy régebbi sérelem miatt súlyosan bántalmazták a nem sokkal korábban embert ölő nőt.

Videónk a gyilkosság éjszakájáról

A sír mellett állt a szombathelyiek által látásból jól ismert hajléktalan, "Meleg" is, aki Horváth Ede Bundzsa bátyja. A férfi gyermekei fehér virágokkal búcsúztak apjuktól. A 34 éves korában meggyilkolt Bundzsát egy idén, 32 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt férfi mellé temették.

Eltemették a meggyilkolt Bundzsát
Eltemették a meggyilkolt Bundzsát
Tánczos Mihály

Felhívjuk Olvasóink figyelmét, hogy ehhez a cikkhez kizárólag részvétnyilvánító hozzászólásokat várunk. A gyilkossággal kapcsolatos vélemények kifejtésére a bűncselekményről szóló cikkünknél Gyilkosság az utcán – Barátnője szúrta le az ittas Bundzsát? 2009. June 19. 05:50 van lehetőség. A kegyeletsértő megjegyzéseket töröljük.

További képeink a temetésről

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Gyilkosság az utcán – Barátnője szúrta le az ittas Bundzsát?

Erősen vérző férfihoz riasztották a mentőket Szombathelyen, az Óperint utca hídjához, csütörtök este, 22.30 után. Mint kiderült, H. Edét valaki megszúrta. A mentők hiába próbálták újraéleszteni, a helyszínen meghalt.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló