Eltemették a meggyilkolt Vak Bundzsát - videóval

Szombathelyen, a Jáki úti temetőben temették el a belvárosban nyakon szúrt férfit, Bundzsát. Kb. százötvenen kísérték utolsó útjára.

Szűk család a koporsó mellett

A Jáki úti temetőben csak Horváth Ede, azaz Bundzsa szűk családja állt a ravatalozóban, a temetésre érkezők kint, a fák alatt gyülekeztek. Az egyik családtag kérésére a koporsót szállító autó a szokottnál is lassabban hajtott, ekkor már a gyászolók is mögötte sétáltak.

A meggyilkolt Vak Bundzsa temetése

Mint arról korábban beszámoltunk Gyilkosság az utcán – Barátnője szúrta le az ittas Bundzsát? 2009. June 19. 05:50 , a 34 éves férfit élettársa szúrta nyakon Szombathelyen, az Óperint utcai hídon, majd a bűncselekményt egy nem sokkal később érkező csoportra próbálta hárítani, mivel azok egy régebbi sérelem miatt súlyosan bántalmazták a nem sokkal korábban embert ölő nőt.

Videónk a gyilkosság éjszakájáról

A sír mellett állt a szombathelyiek által látásból jól ismert hajléktalan, "Meleg" is, aki Horváth Ede Bundzsa bátyja. A férfi gyermekei fehér virágokkal búcsúztak apjuktól. A 34 éves korában meggyilkolt Bundzsát egy idén, 32 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt férfi mellé temették.

Eltemették a meggyilkolt Bundzsát
Eltemették a meggyilkolt Bundzsát
Tánczos Mihály

Felhívjuk Olvasóink figyelmét, hogy ehhez a cikkhez kizárólag részvétnyilvánító hozzászólásokat várunk. A gyilkossággal kapcsolatos vélemények kifejtésére a bűncselekményről szóló cikkünknél Gyilkosság az utcán – Barátnője szúrta le az ittas Bundzsát? 2009. June 19. 05:50 van lehetőség. A kegyeletsértő megjegyzéseket töröljük.

További képeink a temetésről
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Gyilkosság az utcán – Barátnője szúrta le az ittas Bundzsát?

Erősen vérző férfihoz riasztották a mentőket Szombathelyen, az Óperint utca hídjához, csütörtök este, 22.30 után. Mint kiderült, H. Edét valaki megszúrta. A mentők hiába próbálták újraéleszteni, a helyszínen meghalt.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló