Bűnmegelőzés a Savaria Plazában

Hasznos tanácsokkal készülnek a bűnmegelőzési szakemberek Szombathelyen. A Mátrix Projekt keretében az online vásárlásokkal kapcsolatos preventív tanácsokat is adnak.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai a Savaria Plazában várják a látogatókat 2023. december 1-jén, pénteken, 11 és 15 óra között.

Az információs pontnál a szakemberek hasznos tanácsokkal látják el a hozzájuk érkezőket. Legyen szó az adventi időszakban előforduló bűncselekmények megelőzési lehetőségeiről vagy az online vásárlás veszélyeiről, munkatársaink felkészülten várják a felmerülő kérdéseket, melyekre igyekeznek minél szélesebb körű válaszokkal szolgálni.

A helyszínen különböző, bűnmegelőzési témájú feladványokat is megoldhatnak a vállalkozó szelleműek, akik a megoldásokért cserébe, a praktikus ajánlások mellett, apró ajándékkal távozhatnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek