Felöntött a garatra és összebalhézott három férfi egy presszóban

Több asztalt és széket is felborítottak.

A Sárvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a két férfival szemben, akik a vád szerint 2022 áprilisában harmadik, időközben elhunyt társukkal italoztak egy presszóban, ahol összeszólalkoztak és összeverekedtek.

A három férfi ököllel ütötte egymást, és több asztalt, széket is felborítottak.

A verekedés során az elkövetők közül ketten megsérültek, egyikük nyolc napon belül gyógyuló könnyű, másikuk nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett el.

A vádlottak kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy a presszóban tartózkodókban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. Büntetőjogi felelősségéükről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni – áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek