Cipőfűzőjével villanyoszlophoz kötözve, egy égő szalmabálán tért magához Szabó Bálint

A makói tanyavilágban, cipőfűzőjével egy villanyoszlophoz kötözve, szinte minden ruhájától megfosztva, egy égő szalmabálán tért magához majdnem egy hónapja a rejtélyes körülmények között eltűnt szegedi, önkormányzati képviselő, Szabó Bálint. Legalábbis ő ezt állítja.

Szabó Bálint még februárban tűnt el Eltűnt majd előkerült a Szombathelyen is ismert Szabó Bálint szegedi képviselő 2021. February 15. 22:12 , miután elment futni. Most nyilatkozott a Karc FM-nek , elmondása szerint a futópályán lepték meg heten – akik közül két személyt felismert – és azt követelték, hogy éjfélig gyalogoljon el Romániába, különben a családjának baja eshet. Állítása szerint 40-50 kilométert gyalogolt, de fenyegetői követték, majd megkötözték.

Szabó mindezt azzal kapcsolta össze, hogy az esetet megelőző napokban többször is megfenyegették a szegedi önkormányzat botrányos ügyeinek kiteregetése miatt.

Arra is kitért, hogy a rendőrség két szálon kezdett vizsgálódni: az egyik, hogy nem a felesége akarta-e őt megölni, a másik pedig az, hogy nem ők ketten tervelték-e ki az eltűnését. Emiatt Szabót poligráfos hazugságvizsgálatnak is alávetették, a felesége azonban erre nem volt hajlandó.

A Szombathelyen is ismert szegedi képviselő rejtélyes eltűnéséről majd megkerüléséről lapunk is beszámolt Eltűnt majd előkerült a Szombathelyen is ismert Szabó Bálint szegedi képviselő 2021. February 15. 22:12 a közelmúltban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet