„Cipősdoboz” akció a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon

A Főkapitányság idén is csatlakozott a Vas Megyéért Egyesület által szervezett adománygyűjtéshez.

Idén a Vas megyei rendőrök idősotthonok és szociális intézmények lakóinak gyűjtötték a hasznos ajándékokat és a mindennapokat segítő tárgyakat. Darabosné Karba Katalin rendőr őrnagy december 23-án számtalan tisztálkodószerrel, vitaminnal, gyümölccsel, édességgel, műszaki cikkel teli dobozt, valamint rejtvényújság-előfizetést adott át a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézmény vezetőjének, Fekete Árpádnak, valamint Czitkovics Tünde vezető ápolónak. Az ajándékokat a négy telephely intézményei között osztják szét, hozzájárulva ezzel a fogyatékossággal élők, valamint a demenciában szenvedő lakók békés, örömteli ünnepéhez.

Rendőrség - cipősdoboz akció
police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet