6 magyar bajnoki aranyat és 7 válogatott címet szereztek a szombathelyi Controll SE sportolói

Felülmúlták az előzetes várakozásokat és óriásit taroltak.

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ Sportcsarnokában rendezte meg szeptember 4-én a 2021-es Kick-Box Light-contact és Kick-Light Felnőtt és Master Class Magyar Bajnoki Döntőt a szombathelyi Controll Sportegyesület. A verseny egyben válogató is volt az októberi jesolói Wako Kickbox Világbajnokságra, mivel a súlycsoport magyar bajnoka jogot szerzett az induláshoz.

Dancsó Zoltán lapunknak elmondta, hogy a házigazda Controll SE sportolói felülmúlták az előzetes várakozásokat: 6 magyar bajnoki aranyat és 7 válogatott címet szereztek.

Controll Sportegyesület

Kickbox szakosztály:

Felnőtt kategória:

Szmolek Emánuel felnőtt válogatott, vb ezüstérmes sportolótól a súlycsoportváltás ellenére is mindkét kategóriában titkon várták a bajnoki címeket, amelyeket magabiztos versenyzéssel hozott is a hazai finálén: 84 kg LC.1.hely, KL.1.hely.

Controll Sportegyesület

MasterClass kategória:

Némethné Mórocz Henriett 3 gyermekes családanyaként mérettette meg magát, mindkét szabályrendszerben becsülettel helyt állt. -65kg LC.2.hely, KL.2.hely.

Dancsó Zoltán több évtizedes versenyrutinjának köszönhetően könnyedén hozta a bajnoki címet, technikailag magasan a mezőny fölött versenyzett. -94 kg, LC.1.hely.

Bertalan Gábor Péter -63 kg kick-lightban válogatott lett.

Controll Sportegyesület

Kung-Fu szakosztály:

Felnőtt kategória:

Pintér Bálint rutinos versenyzőnek számít a magyar kick-box élvonalában, bajnoki címet viszont most először sikerült megszereznie, szoros csatában nyert. -79 kg LC.1.hely.

MasterClass kategória:

Gyurcsó-Deák Linda sikeres kung-fu-versenyzőként először tette próbára tudását, és nagy küzdeni akarással nyert mindkét kategóriában bajnoki címet. -65kg LC.1.hely, KL.1.hely.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport