Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Úgy száguld ez a robogós Budapesten, mint egy profi, vagy mint egy szervdonor

Ijesztő, szinte minden snittben van egy olyan szituáció amiben összerezzen az ember.

Legalább a videó címében elismerték, hogy őrült a robogós. Ez a közlekedési tempó és stílus látványos, és bár a kamerának köszönhetően gyorsabbnak és szűkebbnek látszik, mint a valóságban, de kimondható, hogy nem normális. Többen osztják azt a véleményt, hogy ezzel a videóval megint csak ártanak a kétkerekű közlekedők megítélésének (mint ahogy egy-két őrült motoros száguldása képes egy teljes, normális motoros közösség megítélését padlóra vágni). Többek véleménye szerint a felvételeken a vezetéstechnika mellett körülbelül 50 százalék arányban az egész a mázlin múlik, hogy épp nem vágott át senki keresztbe, nyitott ki egy ajtót, lépett ki valaki két autó közül és hasonlók. Látványos, bámulatos, de ne próbálja senki se utánozni!

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video