Csak később tudhatjuk meg, ki a balatonberényi üdülő új tulajdonosa

Válaszolt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

Csütörtökön jelent meg írásunk Új tulajdonosa van a balatonberényi gyermeküdülőnek 2021. May 27. 14:14 arról, hogy sikeres volt az árverés, 528 millió forintért új kezekbe került a korábbi Vas megyei gyermeküdülő.

A mintegy egy hétig tartó internetes árverésen egyetlen ajánlat érkezett, 15 perccel a határidő lejárta előtt: a nyertes kikiáltási árat ajánlott fel az ingatlanért, és annyiért meg is kapta azt.

Lapunk rákérdezett a tulajdonos Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.—nél (MNV), hogy kié lett a kultikus vízparti ingatlan, de a cikkünk megjelenéséig nem jött válasz.

Péntek délután viszont igen.

Az MNV arról tájékoztatta lapunkat, hogy a végleges eredményhirdetés június 2-án történik majd meg, majd „a vevő személyéről a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kizárólag az eredményes szerződéskötést követően adhat tájékoztatást”.

Így egy darabig még várnunk kell.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet