Csak később tudhatjuk meg, ki a balatonberényi üdülő új tulajdonosa

Válaszolt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

Csütörtökön jelent meg írásunk Új tulajdonosa van a balatonberényi gyermeküdülőnek 2021. May 27. 14:14 arról, hogy sikeres volt az árverés, 528 millió forintért új kezekbe került a korábbi Vas megyei gyermeküdülő.

A mintegy egy hétig tartó internetes árverésen egyetlen ajánlat érkezett, 15 perccel a határidő lejárta előtt: a nyertes kikiáltási árat ajánlott fel az ingatlanért, és annyiért meg is kapta azt.

Lapunk rákérdezett a tulajdonos Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.—nél (MNV), hogy kié lett a kultikus vízparti ingatlan, de a cikkünk megjelenéséig nem jött válasz.

Péntek délután viszont igen.

Az MNV arról tájékoztatta lapunkat, hogy a végleges eredményhirdetés június 2-án történik majd meg, majd „a vevő személyéről a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kizárólag az eredményes szerződéskötést követően adhat tájékoztatást” .

Így egy darabig még várnunk kell.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet