Csaknem egymillió autót kellene most egyszerre levizsgáztatni

Most kell azokat az autókat vizsgáztatni, melyek a Covid időszakában halasztást kaptak, és 2022 júniusában vizsgáztak legutóbb. Közel egymillióan vannak.

2024 júniusában jár le azoknak az autóknak a műszakija, amelyeket két éve, a covid miatti mentesség megszűnésekor vizsgáztattak utoljára a tulajdonosok - számolt be az RTL Híradó.

Így közel egymillió autót kellett szinte egyszerre átvizsgálni, ezekkel kell most újra felkeresni valamelyik vizsgabázist. Van olyan vizsgaállomás, ahol 2-3 hetet is várni kell a forgalmi engedélyek megújítására. Ugyanakkor a vizsgaállomások tudnak igazolást adni arra az időszakra, amíg ténylegesen vizsgáztatásra kerül az autó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos