Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csalók tévesztik meg a Szombathelyieket, ne dőljenek be

Az önkormányzat nevében eljárva csapják be a lakosokat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi Polgármesteri Hivatal juttatta el szerkesztőségünkbe az alábbi felhívást:

„A Szombathelyi Áldozatsegítő Központ hívta fel a figyelmünket arra, hogy az önkormányzat nevében eljárva több szombathelyi lakost is megvezettek csalók az elmúlt időszakban: arra hivatkozva jutottak be hozzájuk, hogy segítenek önkormányzati támogatáshoz jutni.

Természetesen ilyen indokkal soha nem keresünk fel senkit.

Azt, hogy ilyen ügyekben mikor, milyen feltételekkel keresünk fel állampolgárokat, a lentiek tartalmazzák. Kérném a segítségeteket, hogy a lakosság figyelmét közösen hívjuk fel a fentiekhez hasonló esetek megakadályozása érdekében és, hogy ne dőljenek be csalóknak.

Szombathely MJV Polgármesteri Hivatal Szociális és Intézményi Iroda, valamint Lakás Iroda köztisztviselői környezettanulmányt végeznek a hatáskörükbe tartozó eljárások részeként. A helyszínen történő környezettanulmány az ügyek döntő többségében kérelemre induló eljárások esetében történik, a hivatal munkatársai kizárólag előre egyeztetett időpontban, a közszolgálati igazolványuk bemutatásával végzik.

A „Házhoz visszük” program keretében a hivatal munkatársai az idős ember kérelme alapján, minden esetben előre egyeztetett időpontban, dr. Nemény András polgármester úr által aláírt megbízólevél bemutatásával keresik fel az érintetteket.

Aki mégis áldozattá válik, bátran keresse fel a Szombathelyi Áldozatsegítő Központot!

https://www.szombathely.hu/onkormanyzat/onkormanyzati-hirek/varoshaza/aldozatsegites-a-bajba-jutottaknak-szombathelyen.20085/
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra