Szombathelyi képviselő nyerte a Szentgotthárdi Csatafutás egyik futamát

Koczka Tibor 9500 métert teljesített a szeniorok között.

Koczka Tibor, szombathelyi városi képviselő végzett az első helyen a hétvégi Szentgotthárdi Csatafutás egyik futamán.

Koczka a 60 év felettiek korcsoportjában indult, 9500 métert teljesített. A táv a szentgotthárdi katolikus templom előtt térről indult a vasútállomás érintésével a zöldhatáron át az ausztriai Mogersdorfban, a hegytetőn álló emlékkeresztnél kialakított fordulótól vissza a startvonalig tartott.

Koczka Tibor a dobogón
Forrás: Facebook / Koczka Tibor

A képviselő hozzátette, a futás napjának délelőttjén komoly eső esett a környéken, így sáros utakon, pocsolyák között futottak, de íg is élvezetes volt a verseny.

A Szentgotthárdi Csatafutás hivatalos eredményét itt nézheti meg .

KOczka Tibor nemrég megjárta az El Camino zarándokutat, erről egy podcastban Koczka Tibor: „Sokszor sírtam, és nem a vacsora miatt” May 30. 19:44 beszélgettünk vele.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport