Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A szombathelyi Csillag Tamás képviseli majd a külföldi magyarokat a Parlamentben?

A Londonban élő és dolgozó Csillag Tamás a Momentum képviselő-jelöltje lesz.

"Fekete-Győr András miniszterelnök-jelölt felkérésére, 2022-től a Magyar Országgyűlésben fogom képviselni a több mint ötszázezer külföldön élő magyar honfitársunkat. Az Új Magyarországon bevezetjük az online ügyintézést és a levélszavazást, hogy többé ne kelljen órákat utazni a konzulátusra senkinek.

Ösztöndíjakkal és egy újragondolt diákhitellel segítjük a tehetséges diákok külföldi tanulmányait, és a külföldi magyar iskolák támogatásával teszünk gyermekeink nyelvtudásáért és a kultúránk megőrzéséért.

Azért fogok dolgozni, hogy a mindenkori magyar kormányzat gördülékeny és kiszámítható életet biztosítson minden magyar számára, dolgozzatok, tanuljatok, vagy neveljétek a gyermekeiteket bárhol a világban!" - írja posztjában Csillag Tamás.

Csillag Tamás szombathelyi származású, régóta Londonban él és dogozik, az egyik önkormányzat politikai munkatársa. A Momentum egyik alapítója volt, a külföldön élő magyarokkal foglalkozó szekciót vezeti a pártban.

Csillag Tamással négy éve készítettünk interjút "Miért kellene ezt szótlanul néznem?" A szombathelyi srác, aki a Momentum nemzetközi csoportját vezeti 2017. March 09. 09:34 , idén januárban a Nyugat Podcast vendége volt Minél több dolgot vesz saját kézbe az állam, annál könnyebb a közpénzt eltüntetni January 29. 16:07 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra