Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mi köze a hűségünknek a csillagjegyeinkhez?

Itt lecsekkolhatja, hogy a párja mennyire hűséges, legalábbis az állatövi jegye alapján.

A hűség a ragaszkodás egy állandó és tudatos formája, talán éppen ezért olyan könnyű kikapcsolni a racionalitást, és engedelmeskedni a zöldszemű szörny csábításának. Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy utánanéztünk, mely csillagjegy szülöttei milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a hűség-hűtlenség témakörben.

Nyugat.hu

Kos (március 21.-április 20.): Rossz hírünk van, a Kos az egyik legkevésbé hűséges állatövi jegy. A Kosok mindig keresik az új kalandokat, szeretik a kihívásokat, ami gyakran egy-egy új partnerrel is jár. Karizmatikusak, innovatívak, barátságosak és felettébb önzők. Kosokkal a szerelem kiegyensúlyozott, mert szeretik, ha szeretik őket és ők is szeretik önmagukat.

Bika (április 21.-május 20.): A Bikák makacs emberek, de ez még akár hasznos is lehet. Akkor sem adják fel a kapcsolataikat, ha jelek erre is utalnak, és teljesen mindegy nekik, hogy párkapcsolatról, családról, vagy barátságról van szó.

Ikrek (május 21.-június 20.): Az Ikrek egyrészt jó partinak számítanak, mert szeretnek beszélni és megnyerők. Másrész viszont hűtlenek és nagyon tüskések tudnak lenni. A kettős személyiségük miatt az egyik percben még lojálisak, de a másikban az összes titkunkat elárulják.

Rák (június 21.-július 22.): Ha egy hűséges barátra vágysz, akkor vagy vegyél egy kutyát, vagy válassz egy Rákot legjobb pajtásnak. A Rákok nagyon intuitívak és éleslátásuk messze földön híres. Az idejük jó részét az érzéseikkel töltik, de amikor kell, akkor 100 százalékot nyújtanak. Rosszul kezelik az árulásokat, ezért törekedjünk, hogy a lojalitásunk egy szinten legyen az övékkel.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.): Az Oroszlán nagyvonalú, szerető és kreatív ember, viszont csak akkor hűséges, ha neki épp megfelel. Nagyon önzők, szóval sohasem követnek senkit vakon, vezérnek születtek, ennyi.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.): A Szűz mindig mindent nagyon komolyan vesz, még saját magát is. A jegy szülöttei két lábbal állnak a földön és mindaddig rendkívül lojálisak, amíg azt érzik, hogy megkapják a kellő pozitív figyelmet. Ha ezt nem érzik, akkor hiperkritikusak lesznek a partnerükkel szemben és nekiállnak aktívan új kapcsolat után nézni.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.): A mérlegek a leghűségesebbek, amíg csak barátságról van szó. Kitartanak a haverjaik mellett, nem számít, milyen vastag a jég a talpuk alatt. A Mérlegek barátság általában egy életre szól, bár vannak impulzuskezelési problémáik, szóval könnyen pórul járhat velük. Emellett a Mérlegek csalfák, képtelen hűségesek maradni a partnereikhez, és csak az a tény tartja őket a sorban, hogy utálják a konfliktusokat és a konfrontációt.

Skorpió (október 23.-november 21.): A Skorpiókon uralkodik a szenvedély, így egyszer lojálisak, máskor hűtlenek. Könnyen úrrá lesz rajtuk a birtoklási vágy és meglehetősen féltékenyek is. A hűségük mindig másoktól függ, de alapvetően hangulatemberek.

Nyilas (november 22.-december 21.): A Nyilas az egyik pillanatban reménytelenül szerelmes és teljes mértékben elkötelezett, a másikban már érdeklődését vesztve valaki másra összpontosít, vagyis, egyik végletből a másikba, így nem tartoznak a megbízható és hűséges emberek közé.

Bak (december 22-január 19.): A Bak módfelett hűséges. Ha egy olyan problémával szembesül, ami alapjaiban rengeti meg az elhatározásait, akkor addig dolgozik az ügyön, amíg minden a helyére kerül, és ez igaz a párkapcsolataira is.

Vízöntő (január 20.-február 18.): A Vízöntők nagy emberbarátok és szívesen karolnak fel különböző ügyeket. Nagyon hűségesek, miközben könnyen zavarba jönnek, ha valami újjal találják szemben maguk. Utálják a hazugokat és a csalókat, és még véletlenül sem szeretnének semmi etikátlant elkövetni. Általában az utolsó pillanatban keverednek bele a dolgokba.

Halak (február 19-március 20.): A Halak élénk képzelőerővel rendelkeznek és nagyon érzelgősek. Lehetnek odaadó szeretők és barátok. Akár egy nagy csomó emberrel is képesek együtt aludni, minden értelemben. A Halak lojálisak és odaadóak, ha épp nincsenek elveszve a saját kreativitásukban.

( Via Yahoo )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Horoszkóp

Tovább az oldalra