Csoki vagy virgács? Mikulás-segédnek álltak a vasi rendőrök

Aki szabályosan közlekedett, jutalmat kapott. Aki pedig nem, annak virgács járt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága idén is szervezett Mikulás-napi közlekedési akciót megyeszerte, ezúttal a „Látni és látszani” nevezetű közlekedésbiztonsági kampány keretében – írja a police.hu.

Az akció célja most a prevenció és a közlekedési szabályok betartásának fontosságára történő felhívás volt. Így a téli időszak közlekedési nehézségeire, valamint a látás és láthatóság fontosságára figyelmeztették a sofőröket a szombathelyi, körmendi és sárvári rendőrök.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Azok a sofőrök pedig, akik jól viselkedtek és szabályosan közlekedtek, ajándékként csokit és közlekedésbiztonsági kiegészítőket kaptak. Akiknél pedig voltak kisebb hiányosságok, szabálytalanságok, azok figyelmeztetésként virgácsot kaptak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet