Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csótányok közt nevelték az öt hónapos kisfiút

Tápszert sem vettek neki, hígított almalével itatták. Öt évet kaphatnak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat azzal a párral szemben, akik egy tatabányai egyszobás lakásban neveltek két gyereket, öthónapos közös lányukat és a nőnek egy máik kapcsolatból származó kisfiát - közölte az Ügyészség .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A lakásban mindig kosz, rendetlenség volt, ami miatt a csótányok megtelepedtek. A férfi rendszeresen fogyasztott alkoholt, előfordult, hogy a gyermekorvoshoz ittas állapotban, alkoholszagúan vitte a gyerekeket.

Az élettársak a gyermekeket csak hetente egy alkalommal fürdették, és többször előfordult, hogy az 5 hónapos kisfiú számára nem vettek tápszert, őt vízzel hígított almalével itatták.

A pár egymással sokat veszekedett, a gyermekekkel türelmetlenül bántak, ordibáltak, csúnyán beszéltek, a kislánynak több alkalommal a fejére ütöttek, ráncigálták.

Az anya ridegen beszélt, illetve bánt mindkét gyermekkel, nem ölelte meg, nem szeretgette őket, tehernek érezte a gondozásukat, sőt puszta létüket is.

A gyerekeket az illetékes kormányhivatal a családból kiemelte, és védelembe vette. Az elkövetők által megvalósított bűncselekményt a Büntető Törvénykönyv 5 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni. A pár büntetőjogi felelősségéről a Tatabányai Járásbíróság dönt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés