Csütörtök délután forgalomkorlátozás lesz a szombathelyi belvárosban

A Batthyány tér környékét zárják le.

Október 6-án, csütörtökön Szombathelyen is megemlékezést tartanak az aradi vértanúk mártírhalálának 173. évfordulója alkalmából. Az ünnepség zavartalan lebonyolítása érdekében azonban forgalomkorlátozás lesz 16.45-től nagyjából 17.40-ig a Batthyány tér környékén:

 • Thököly Imre utca – Rákóczi Ferenc utca
 • Aréna utca – Zrínyi Ilona utca
 • Légszeszgyár utca – Rákóczi Ferenc utca
 • Mátyás király utca – Zrínyi Ilona utca kereszteződések
 • Az AGORA emlékeztet, hogy ebben az időintervallumban a rendőrség a menetrend szerint közlekedő autóbuszok kivételével mindennemű gépjárműforgalmat elterel, a helyi és helyközi járatos autóbuszokat pedig lassítva engedi át.

  Az ünnepség végével azonban vissza is áll az eredeti forgalmi rend.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos