3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Cudar világ lesz ma kora délután az M1-es autópályán Tatabánya térségében (Frissítve)

Leszakadt egy elektromos vezeték, azonnal javítani kell - írtuk korábban. Azóta kiderült, hogy inkább este állnak neki.

Felsővezeték szakadás történt az M1-es autópálya felett Tatabánya térségében, melyet azonnal javítani kell – tudatta Társaságunkkal az E.ON Zrt. Ezért a mai nap folyamán – 2023. szeptember 21-én – az E.ON kérésére és a rendőrséggel együttműködve pályazár kerül bevezetésre várhatóan 13.30-kor, körülbelül 30-60 perc időtartamra – közölte lapunkkal a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF).

Frissítés: Nem sokkal később viszont azt közölték , hogy a nagy forgalom miatt inkább este 21:00-ra ütemezik a felújítást.

Korábban írtuk:

13 órától már csak egy sávon haladhat a forgalom, mind a két irányba. A pályazár mind a főváros, mind az országhatár felé vezető oldalt érinti.

Lehetséges kerülő utak:

 • Győr felé a Szárligeti csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés a Tatabánya-Óváros csomópontnál lehetséges,
 • Budapest felé a Tatabánya-Óváros csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés a Szárligeti vagy Bicskei csomópontnál lehetséges.
 • A pályazárral kapcsolatos információkat az MKIF folyamatosan tölti fel a cég Facebook-oldalára.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos