Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Czeglédy Csaba nekiment Szabó Bálintnak: Vas megye legnagyobb politikai kalandorának nevezi

Újabb pengeváltás zajlott Czeglédy Csaba és az “öszödi koronatanú” volt MSZP-s majd DK-s, most épp PestiSrácok oldalán álló Szabó Bálint között.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még múlt héten - írja Facebook-bejegyzésének elején Czeglédy Csaba - került sor a PestiSrácok újságírói elleni büntetőperére , amely ügy elsőrendű vádlottja Szabó Bálint Elutasította az ügyészség a Czeglédy Csaba elleni újabb feljelentést 2017. November 22. 10:02 volt, akit most Czeglédy Csaba Facebookján Vas és Csongrád megyék legnagyobb politikai kalandorának nevez.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Az előzményekről csak annyit, hogy 2017 novemberében írtunk róla Elutasította az ügyészség a Czeglédy Csaba elleni újabb feljelentést 2017. November 22. 10:02 , hogy a Vas megyei szocialista tagtoborzási botrányról, és Zuschlag Jánossal való kapcsolatáról elhíresült Szabó Bálint azzal vádolta meg az akkor letartóztatásban lévő Czeglédy Csabát, hogy Botka László megbízásából több tízmillió forinttal akarta őt megvesztegetni. Azért, hogy Szabó leszálljon Botkáról, akit Szabó több ügyben is támadott. A feljelentést az ügyészség visszautasította.

Czeglédy Csaba
Kelemen Zoltán Gergely / MTI

Pedig, jegyzi meg mostani bejegyzésében Czeglédy, még annak idején Szabó Bálint az esküvőjére is meghívta, és számos magánéleti ügyében kérte ki a tanácsát:

sok bánatát mesélte el, és sok mindenben volt kíváncsi véleményemre, az ellenem indult eljáráskor az elsők között rúgott belém, és állt neki hazudozni az éppen aktuális érdeke szerint és legújabb barátai kérésére. Ahhoz viszont már nem volt bátorsága, hogy megjelenjen a büntetőbíróság előtt, és a szemembe nézzen.

Czeglédy felidézi Szabó Bálint kalandos politikai életútját

Ott indult, hogy 2002-ben, akkor húszévesen, Szabó elindult Csepregen polgármesternek a Fidesz támogatásával. Aztán, hogy hogyan is lett fideszesből egyszeriben befolyásos szocialista, és próbálta megszerezni új barátai számára a Vas megyei MSZP-n belüli hatalmat? Olvassák el Czeglédy tollából:

A Nyugat.hu annak idején már egy nagy cikksorozatban számolt be a Vas megyei szoci belháborúról, a főszerepben Szabó Bálinttal. Aztán Szabó Bálint, az "őszödi koronatanú" később egy interjúban is mesélt nekünk.

Kitálalt nekünk Szabó Bálint, az őszödi koronatanú

Erre számított, amikor tegnap, hét év után először kitálalt, és a Heti Válasznak elmondta az őszödi beszéd kiszivárogtatásának történetét? - Az első reakciókból azt tapasztalom, hogy a történet nem a lényegről, hanem arról kezdett el szólni, hogyan lehet hitelteleníteni Szabó Bálintot. Megleptek a reakciók, hogy a jobb- és baloldalon egyaránt a karaktergyilkosság eszközéhez fordultak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés