Czeglédy Csaba: "annak, amit az elmúlt 14 évben Hende Csaba és szűk köre képviselt Szombathelyen, vége"

A képviselő kézbe venné a Haladás ügyét is.

"Jó ma szombathelyinek lenni" - kezdte hétfőn reggel közzétett Facebook-bejegyzését Czeglédy Csaba független városi képviselő. Magyarázata szerint ugyanis a város tegnap nemet mondott a gyűlölködésre, az uszításra, a Fidesz ellenzéke pedig történelmi győzelmet aratott.

Czeglédy úgy véli, hogy ezzel a győzelemmel "annak, amit az elmúlt 14 évben Hende Csaba és szűk köre képviselt Szombathelyen, vége." Egyben felszólította az országgyűlési képviselőt, hogy "álljon neki végre dolgozni Szombathelyért, akadályozza meg a további források elvonását, és hozza ide azokat a fejlesztési pénzeket, amikkel kampányolt két éve az országgyűlési választásokon."

Szerinte, "ha van pénz Csádba katonákat küldeni, ha van pénz BL-döntőt rendezni, ha van pénz Vodafone-t, repülőteret vásárolni, akkor legyen pénz a szombathelyi utakra, fejlesztésekre is!"

A bejegyzésben egyébként kitér arra is, hogy mivel képviselő maradt, így kézbe venné a Haladás ügyét is. Ez azt jelenti, hogy egyrészt már kért időpontot Nemény András polgármestertől, valamint azt is kérte tőle, hogy bízza rá a Haladást. Ugyanakkor, mint kiderült, már korábban nekikezdett a csütörtöki taggyűlés előkészítésének, illetve mélyen elmerült a különböző egyeztetésekben - derült ki a posztból.

Amihez még hozzátette: A szombahelyi Fidesz olyan történelmi vereséget szenvedett tegnap, hogy még frakciót sem tudnak alapítani, mert kevesen maradtak. A frakció alapításhoz minimum öt képviselő kell, négyen maradtak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet