Nem mentek el a bírósági tárgyalásra a Czeglédy Csaba által feljelentett kománypárti újságírók

A következő tárgyalásra rendőrök vezethetik elő őket.

Ma lett volna a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a Szabó Bálint és a PestiSrácok két újságírója, Füssy Angéla és Szarvas Szilveszter, valamint a főnökük, Huth Gergely elleni büntetőtárgyalás. Ők a vádlottak.

Szarvas Szilvesztert leszámítva - ő eljött - a másik három talpig becsületes, gerinces ember gyáva módon elmenekült a tárgyalás elől, nem jöttek el. Füssy még azt is megüzente a bíróságnak, hogy ő nem kapott idézést. A bírónő közölte: október negyedikén vette át a vádlott.

Szabó Bálint pedig addig bátor, amíg nem kell a szavaiért a bíróság előtt felelősséget vállalnia.

Április másodikán folytatjuk a tárgyalást, ahová ezt a három vádlottat valószínűleg a rendőrség fogja elővezetni.

Ezt Czeglédy Csaba írta Facebook-posztjában:

FB
=68.ARBQSeudGo-4M_vaoZssKu5WTkksMMcdaEOeM8w-IlgCfo8P_lri0YwV8BgIaxZJ_YQeqLMnZ6g2zo-hUfqMZID0cehP7uGtrqZguvYlqgoiCFFr5bAj_rJYfcmxm8eU5Hz-PKsmfbx5aVxV82zYHJjLPMeqIuiFNm8Y8RMJvcbkyDnfDfJcRQIG4opfcCGGmU8UTlbXuoEi5EUgBwblmtzw2bNXizdkfNc_8uEO3mOdjQBVvP9efjZ5eW5xdPeY0nz9vD5e0Q0JKHDfChq0Jn_3v7_2QtEeP_CtftP3_8echrwfg7kxCgUY7GgU93ZBjCIbOfQRueoNKHeW4XmoygQ&__tn__=-R"]

2017 novemberében írtunk róla Elutasította az ügyészség a Czeglédy Csaba elleni újabb feljelentést 2017. November 22. 10:02 , hogy a Vas megyei szocialista tagtoborzási botrányról, és Zuschlag Jánossal való kapcsolatáról elhíresült Szabó Bálint azzal vádolta meg az akkor letartóztatásban lévő Czeglédy Csabát, hogy Botka László megbízásából több tízmillió forinttal akarta őt megvesztegetni. Azért, hogy Szabó leszálljon Botkáról, akit Szabó több ügyben is támadott. A feljelentést az ügyészség visszautasította.

Czeglédy a Pesti Srácok nevű kormánypárti oldal ellen pedig többször nyert sajtópert, például egy évvel ezelőtt is.

A volt szombathelyi politikus korábban büntetőpert indított a TV2 híradójának munkatársai ellen Marsi Anikót, Gönczi Gábort, Andor Évát is a bíróság elé vitte Czeglédy Csaba 2018. October 10. 13:06 is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet