Czeglédy Csaba hivatalosan is a DK szombathelyi országgyűlési képviselőjelöltje

A szombathelyi városi képviselő a DK színeiben indul az ellenzéki előválasztáson.

"Köszönöm a DK közösségének, hogy bizalmat szavaztak nekem! Sok munkával és az emberek fáradhatatlan képviseletével fogom meghálálni.

Nagyon várom az előválasztást, nemes küzdelemre számítok Ungár Péter, Bana Tibor és közöttem" - írta Facebook-posztjában Czeglédy Csaba szombathelyi városi képviselő.

Köszönöm a DK közösségének, hogy bizalmat szavaztak nekem! Sok munkával és az emberek fáradhatatlan képviseletével fogom...

Közzétette: Dr. Czeglédy Csaba – 2021. április 7., szerda

Czeglédy Vas megye 1. számú választókerületében, azaz Szombathelyen és környékén indul az előválasztáson.

A szombathelyi politikus már tavaly novemberben is szerepelt Czeglédy Csaba is szerepel a DK szórólapján mint potenciális képviselőjelölt 2020. November 20. 11:00 a DK szórólapján, mint potenciális jelölt, akkor Kérdésünkre akkor azt mondta, a végleges bejelentés tavasszal várható, ami most meg is érkezett.

Czeglédy lapunk kérdésére hozzátette, hogy a legtökéletesebb megoldás az előválasztás. Ugyanis így a választókerület ellenzéki beállítottságú polgárai eldönthetik, ki legyen a Fidesz jelöltjének a kihívója Szombathelyen s a környező 11 településen.

"A magam részéről pozitív hangvételű előválasztási kampányra számítok, érdemi vitákkal, és a választókkal való párbeszéddel" - mondta Czeglédy.

A szombathelyi választókerületben eddig Ungár Péter (LMP) és Bana Tibor (Független) jelentette beindulását az ellenzéki előválasztáson.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet