Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba

A hamis rendszámú autó ügyében a rendőrség kedden elrendelte a nyomozást.

"Bár legfrissebb információim szerint a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat az üzembentartója a PRT-076 rendszámú sötétkék színű Mazda 3 típusú gépkocsinak, amivel a napokban követni próbáltak, mégis bízom benne, hogy ez nem igaz, és valakik “csupán” hamis rendszámot használtak" - írja legfrissebb Facebook-posztjában Czeglédy Csaba, szombathelyi városi képviselő.

Hozzáteszi, hogy az esetről szóló hétfői posztja Nem létező rendszámú autóval követték Czeglédy Csabát April 19. 12:39 után többen megkeresték a lakókörnyezetéből, és megosztották vele a házukat figyelő idegenekről készített képeiket. Megjegyzi azt is, lehet, hogy mindez csak a véletlen műve.

De ha "mégis a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat budapesti munkatársai élvezték egy kis időre Szombathely vendégszeretetét, nagy bajban van kis Hazánk, hiszen kutyájukat békésen sétáltató nyugdíjasok is észrevétlenül lefotózták őket" - írja a szombathelyi politikus.

Czeglédy posztjában megnézhetők az említett fotók is:

Bár legfrissebb információim szerint a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat az üzembentartója a PRT-076 rendszámú sötétkék...

Közzétette: Dr. Czeglédy Csaba – 2021. április 20., kedd

Hétfőn írtuk, Nem létező rendszámú autóval követték Czeglédy Csabát April 19. 12:39 hogy Czeglédyt autóval követték ismeretlenek, a képviselő a rendszámot később az ügyfélkapun leellenőrizte, és kiderült, hogy ilyen rendszámot nem adtak ki Magyarországon. A politikus erről is Facebook-posztban számolt be.

Czeglédy kedden tett feljelentést Feljelentést tett Czeglédy Csaba az őt követő, nem létező rendszámú autó miatt April 20. 09:53 az őt követő, beazonosíthatatlan rendszámú autó miatt, lapunk kérdésére az ORFK még aznap közölte A rendőrség elrendelte a nyomozást a Czeglédyt követő titokzatos autó ügyében April 20. 14:47 , hogy a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság egyedi azonosítójellel visszaélés miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra