Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Czeglédy Csaba feljelentett egy tanút, aki ellene vallott

A szombathelyi politikust most magánzárkában tartják.

Rágalmazás és hamis vád gyanúja miatt feljelentette az ellene tanúskodó tanút Czeglédy Csaba – írja a 24.hu . A letartóztatásban lévő politikus szerint ugyanis nem igazak azok az ellene felhozott vádak, hogy kijátszotta volna a büntetésvégrehajtási szabályokat, és számos olyan kedvezményt kapott a fegyőröktől, amiben a többi rab nem részesült.

Forrás: 24.hu

A Czeglédi ellen valló tanú 2017 tavaszától júliusig raboskodott a Szegedi Fegyház egyik objektumában. Vallomásában azt állította, hogy többször is szem és fültanúja volt annak, hogy Czeglédy a konkrét bűncselekményekről, vallomásokról egyeztet egy börtönben lévő jogásszal, vagy ügyvéddel. De a vallomásában többek közt arra is kitért, hogy Czeglédy 40 ezer forintért vett telefont az egyik fogvatartottól, és a kívánságának megfelelő elhelyezést és ételt kapott.

Czeglédy szerint viszont ebből egy szó sem igaz, ezért feljelentette a tanút rágalmazás és hamis tanúzás miatt.

Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását a hét elején hosszabbította meg 50 millióért sem helyezik szabadlábra Czeglédyt 2018. September 03. 13:29 újabb három hónappal a bíróság. Az indoklás szerint azért, mert fennáll a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélye, annak ellenére, hogy Czeglédy cégei már nem működnek, magánvagyona zárolva van, és a nyomozást is lezárták Lezárták a nyomozást Czeglédy Csaba ügyében 2018. August 09. 11:52 már.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra