Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Czeglédy szerint a Borkai és Rákosfalvy elleni akciót maga a Fidesz rendelte meg

Újabb részletek az „Ördög ügyvédje” ügyről.

Mint írtuk Fejlemények az „ördög ügyvédje”-ként ismert ügyben August 31. 16:59 már, az úgynevezett "Ördög ügyvédje" ügyben a nyomozó hatóság Czeglédy Csabát gyanúsítottként hallgatta ki. "Ami ma történt, a legsötétebb időket idézi: az ügyészség bűncselekmény határát súroló módon, bizonyítékok nélkül utasította a nyomozó hatóságot arra, hogy azt a képtelenséget közöljék velem, hogy érdemi közöm van a Borkaiékat lebuktató felvételek nyilvánosságra hozatalához. Az időzítés nem véletlen: a Fidesz az ügyészséget felhasználva akar az előválasztásba beavatkozni. Szórakoztató látni az ügyészség erőlködését, egyben elkeserítő is, mert számos fideszeseket érintő ügyben megakadályozták a nyomozásokat" - közölte lapunkkal a politikus.

Nem sokkal később üzent Üzent az ördög ügyvédje: "Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!" September 01. 16:11 az ördög ügyvédje: "Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!" - Az inkriminált oldalon április óta nem jelent meg bejegyzés, a mostani pedig nyilvánvalóan arra reagál, hogy az ügyészség tegnap Czeglédy Csabát gyanúsította meg azzal, hogy ő tette közzé a Borkai Zsolt, volt győri polgármestert lebuktató felvételeket.

Ma pedig Czeglédy Csaba Facebook oldalán tett közzé újabb érdekes és lehangoló részleteket az ügyről:

Kubatov pártigazgató
Facebook

„A képen Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója (balra) látható baráti légkörben azzal a Fekete Gáborral, aki az ügyészség szerint megszervezte, hogy egy prostituált felvételeket készítsen Borkai Zsolt és barátai szokásos adriai jachtos szexpartijáról.

A 2018 májusban készült videofelvételek létezéséről személyesen Kubatov tájékoztatta Borkait 2018 őszén.

Egy évvel korábban, hogy a felvételek nyilvánosságra kerültek volna, és hónapokkal azelőtt, hogy Borkait először megzsarolták. A zsarolást szintén Fekete Gábor intézte az ügyészség szerint.

Társaival 12 millió forintot zsebeltek be Borkaiéktól. (Kérdés persze, hogy Borkainak honnan volt erre pénze.) Meggyőződésem, hogy a Borkai és Rákosfalvy elleni akciót maga a Fidesz rendelte meg.

“Ha tudni nem is, sejteni azért sejtette Borkai Zsolt, hogy egy évvel az önkormányzati választás előtt, 2018 őszén miért akar vele egy biztonságos helyen találkozni Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. Kubatov kérését, hogy a győri polgármester keressen a városban egy „megbízható, biztonságos helyet”, Molnár Ágnes tolmácsolta neki.

Ha valamit akartak Pestről, azt általában a Sopronban élő Molnáron keresztül üzenték meg, aki országgyűlési képviselő, és a Fidesz regionális igazgatójaként közvetlenül az országos pártigazgató, Kubatov alatt áll a hierarchiában.

A polgármester a városházától negyedórányi autóútra lévő Gyirmótra, a 83-as út mentén, az Aranyhal étterembe beszélte meg a találkozót. Egy olyan időpontra, amikor tudta, az étterem még üres lesz, így anélkül találkozhat Kubatovval, hogy annak híre menne a városban, ahol amúgy nem sok mindent lehet titokban tartani.

A találkozó nem tartott tovább 3-4 percnél, és inkább a pártigazgató beszélt. Kubatov a fideszes vezetésű város ekkor még teljhatalmú urának számító Borkai tudomására hozta, hogy van egy videó, amin ő és városszerte ismert barátai láthatók, amint egy hajón szexelnek. Kubatov arról is beszélt, hogy az önkormányzati választási kampányban valószínűleg előkerül majd a felvétel.

DE EZ MAGÁNÜGY, SEM BORKAI POLITIKAI KARRIERJÉRE, SEM A FIDESZRE NEM JELENT VESZÉLYT – MAGYARÁZTA KUBATOV A KISSÉ FESZÜLT LÉGKÖRBEN ZAJLÓ TALÁLKOZÓN, és ezzel a polgármester értésére hozta azt is, hogy az ügyet neki kell valahogyan rendeznie.

Amikor Borkai elhagyta az éttermet, legfeljebb csak azon csodálkozhatott, hogy a Fidesz felső köre honnan tud a felvétel létezéséről, hiszen ő erről nem beszélt nekik. Sőt, Borkai Kubatovtól tudta meg, hogy videófelvétel is létezik – a polgármester addig csak fotókat látott az adriai orgiáról. A buliról, amiről akkor még nem tudta, hogy bő egy évvel később bele fog bukni.”

Figyelemre méltó, hogy a bejegyzéshez többször is hozzászólt Budai Gyula – Czeglédy egyik első számú fideszes ellensége. "Csaba, ez nagyon gyenge! Mondhatnám azt is neked, hogy menekülés a semmibe részedről! Újra vádlott leszel! " – írja, amire Czeglédy annyit reagált: „ Na és?”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra