Damu Roland nem létező örökségén marakodnak ismerősei

Halála előtt állítólag milliókat kapott. Nem túl szívderítő történet.

Damu Roland halála Meghalt Damu Roland 2021. December 27. 09:16 még mindig foglalkoztatja a közvéleményt és bulvársajtót. Az alapból is szomorú történet folytatása sem túl szívderítő.

„Roli egy új, az internetre szánt tervét akarta megvalósítani, együtt dolgoztunk rajta. Egy közös barátunk adott neki ehhez anyagi segítséget, utalt neki több millió forintot” – mondta a Blikknek Szilágyi Zsolt, barátja, aki a művész halála után többedmagával ment el Damu fővárosi lakására, hogy összeszedjék a holmiját.

Eddig az a hír járta, hogy Damu nagyon nehéz körülmények között élt, adósságokat hagyott maga után Damu Roland nemcsak gyászt, de súlyos adósságokat is hagyott maga után 2021. December 31. 09:03 , így viszont nem igazán világos, hogy min veszekednek ismerősei.

Merthogy veszekednek.

A bulvárlapnak nyilatkozó unokafivére azon háborodott fel, hogy, hogy nem jutott be a lakásba, miközben a színész menyasszonya járt ott, és úgy tudja, több dolog is eltűnt. Nincs meg a gitárja, az órái, a kulcsa, ami több mint furcsa.

Aztán kiderült, hogy ezeket a holmikat Szilágyi vitte el, aki tanúk előtt bent be a lakásba. Minderről leltár is készült. Damu holmiját egy raktárba vitték mint a hagyaték részét.

„Főként eszmei értéket képvisel, hiszen ruhadarabokról van szó, két olcsóbb karóráról és egy gitárról, ezek kerültek a zsákokba” – mondja a barát.

Hogy mi lett a sorsa az állítólagos millióknak, arról nem tesz említést a cikk.

A színészt közben elhamvasztották, de hogy hogyan és mint lesz a temetés az még láthatóan szintén konfliktusok forrása.

Szilágyi Zsolt állná a búcsúztató, a temetés és a sírkő költségeit is, de erre egy meghatalmazásra meghatalmazásra lenne szüksége Damu nagynénjétől. De ezt nem kapta meg.

„Megbeszéltük néhányan, hogy fizetjük a temetést, a búcsúztatót és a sírkövet, hiszen Éva néniék albérletben élnek, nyugdíjból, mindezt ők ki sem tudnák így fizetni. Megbeszéltünk mindent, kiválasztottuk a márvány sírkövet is, mi álltuk volna a költségeket, ám hirtelen minden megváltozott” – mondja a barát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű