Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez lehet a gyorskaja-királyság legdizájnosabb bástyája

Magyarul: McDonalds ilyen szexin még nem nézett ki.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jeroen Musch

Azt eddig is lehetett tudni, hogy bár produkáljon az ételük bármilyen ijesztő tüneteket az emberi szervezetben , vagy legyen képtelen évek alatt is lebomlani a sültkrumplijuk vagy a húspogácsájuk, az arany diadalíves junkkajálda nagyon tudja a dolgát, ha arról van szó, hogy el kell adnia magát a közönségnek.

Mondjuk az éttermeinek építészeti megoldásaival, amiket rendre az adott környezetbe simít bele tudatosan, illeszkedve a városképbe, a környék motívumaival dolgozva, azokra rímelve.

Rotterdamban most egyenesen a csillivilli Apple-boltokat meghazudtolóan lehengerlő üvegpalotát kapott a helyi Meki.

Nézzen be ide, Önnek elsőre az jutna az eszébe, hogy ez egy McDonalds? Nem hát, annál inkább tűnik ez egy hipszteretetőnek:

Jeroen Musch

Az biztos, hogy ide előbb behúzza az embert a szépérzéke, mint abba az épületbe, ami előtte itt állt - azt ugyanis a helyiek megszavazták a város legrondábbjának. Jól sikerült ellenpontozni.

Jeroen Musch
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életmód

Hirdetés