Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DK azt mondja, Balázsy Péter alkalmatlan, főleg azért, mert nem tudta visszafogni Hende Csaba gyűlölködő fröcsögését

Sajtóközlemény.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tegnap ismét bebizonyosodott, hogy Balázsy Péter alkalmatlan bármilyen városvezetői szerepre.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Alkalmatlan, mert programismertetőnek füllentett kampányrendezvényén egyetlen önálló gondolata sem volt. Mások ötleteit, elképzeléseit sorolta fel, de még csak nem is fejből, hanem papírból olvasva, ezzel is bizonyítva, hogy ezek a mondatok nem a sajátjai. A Fidesz propagandistái által szájába adott szavakat még csak megtanulni sem volt képes.

Alkalmatlan, mert polgármesteri kampánya legnagyobb rendezvényére nem tudott több embert megmozgatni - pedig rengeteg közpénzt költöttek el a hirdetésekre és a telefonos mozgósításra -, mint Dobrev Klára tavasszal, aki országjárásának csupán egy állomása volt az MMIK színházterme.

Főleg pedig azért alkalmatlan, mert nem tudta visszafogni Hende Csabát, a gyűlölet szombathelyi karmesterét. Miközben Balázsy papírból olvasva azt szajkózta, hogy béke és nyugalom kell Szombathelyen, fél óra múlva Hende már gyűlölködve fröcsögött a színpadon. Hende az, aki háborús tereppé változtatta Szombathelyt, Hende az, aki azt vallja, hogy aki nincs vele, az nincs.

Balázsy ismét bizonyította, hogy csupán egy alkalmatlan báb. Se önálló gondolata, se önálló szavai, sem önállósága nincsen.

Októberben vegyük vissza Hendétől és a Fidesztől városunkat! Szombathely ne a Fidesz egyik provinciája legyen. Szombathely legyen újra mindenkié!

Demokratikus Koalíció Szombathelyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Hétfőn az MMIK-ban sok minden kiderült, például hogy tud még mozgósítani a szombathelyi Fidesz

Nemcsak Balázsy Péter programját ismertük meg, de fellebbent a fátyol, miért is ment Nemény András Brüsszelbe. Hende Csaba pedig bekeményített.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés