DK: "Vitézy Dávid hazudik, tehát fideszes"

Szerintük nem igaz Vitézy azon állítása, miszerint a párt Újpesten és Erzsébetvárosban Szentkirályi Alexandra nevének (állítólag nagyon halvány) kihúzásával manipulálta a főpolgármester-választás eredményét.

Közleményt adott ki a Demokratikus Koalíció, amiben azt állítják, Vitézy Dávid hazudik. A korábbi főpolgármester-jelölt ugyanis Facebook-posztjában a DK-t vádolta meg azzal, hogy Újpesten és Erzsébetvárosban Szentkirályi Alexandra nevének szavazólapról való (állítólag nagyon halvány) kihúzásával manipulálta a főpolgármester-választás eredményét.

A párt szerint ez nem igaz. "Valójában a Fidesz próbálta azzal megnyerni a főpolgármester-választást, hogy az utolsó pillanatban visszaléptette Szentkirályi Alexandrát, és Vitézy Dávid támogatására szólította fel a fideszes szavazókat" - írják.

A DK közleményében megjegyezte, szerintük "Vitézy Dávid a szavazatok újraszámlálását követő viselkedésével, hazugságai özönével végképp bebizonyította, hogy valójában a Fidesz jelöltje volt Budapesten. Egy fideszes ugyanis képtelen elfogadni a vereséget, hazudozik és másokat vádol a saját bűneivel."

"Szerencsére Budapest választópolgárai átláttak a szitán, és ismét a demokratikus ellenzék jelöltjét, Karácsony Gergely választották főpolgármesterüknek" - írták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet