Dobrev Klára programot hirdetett

A Demokratikus Koalíció általa vezetett árnyékkormányáról, illetve annak vállalásairól beszélt vasárnap Budapesten Dobrev Klára, az ellenzéki párt árnyék-miniszterelnöke.

A fővárosi Radisson Blu Béke Hotelben tartott rendezvényt vasárnap a DK, ahol Dobrev Klára EP-képviselő az általa vezetett árnyékkormány felállításával Itt a megoldás mindenre: árnyékkormányt alakít a DK 2022. September 16. 13:40 kapcsolatban mondott beszédet. A képviselő az árnyékkormánya minisztereit hétfőn fogja bemutatni.

Dobrev beszédében elmondta, azért kellett árnyékkormányt alakítania a DK-nak, hogy Magyarországra ne az a jövő várjon, ahol szorongás és félelem van. Azt is elmondta, hogy a jó kormányzás felteszi azt a kérdést, milyen országot is akar valaki.

Azt is megjegyezte, hogy jelenleg „történelmi időket” élünk, Magyarországnak pedig nem lehet mindig az a sorsa, hogy a vesztes oldalra álljon, ezért is volt szükség az árnyékkormány létrehozására.

Dobrev Klára elmondta, hogy árnyékkormánya „hazafias politikát” fog folytatni, ami értelmezése szerint azt jelenti, hogy egy kormány biztonságban tudja a magyar embereket. Olyan, amelyik előre tekint, és tízmillió magyar nevében, de tizenötmillió magyar érdekében. Ezt hívom én hazafias politikának – jelentette ki, hozzátéve, hogy Magyarország jelenleg rendkívül távol van ettől az európai álomtól.

Amíg Orbán marad, a válság is marad! – jegyezte meg, és szerinte csak akkor lesz béke az országban, ha a Fidesz–KDNP vezette kormány elbukik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet