Dobrev Klára szerint Orbán már csak olyan emberek közé mer menni, akik "neki dolgoznak"

"A népet közben titkolózással, testőrökkel, na meg kordonokkal tartja távol magától, amikor csak teheti" - írta a DK EP-listavezetője.

"Orbán Viktor már csak olyan emberek közé mer menni, akik neki dolgoznak vagy a Kubatov-lista alapján válogatták ki őket. A népet közben titkolózással, testőrökkel, na meg kordonokkal tartja távol magától, amikor csak teheti" - írja legújabb Facebook-posztjában Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője.

"Aki nincs vele, az ellene van, így uralkodik Magyarországon" - írta a miniszterelnökről Dobrev.

Telex a hírrel kapcsolatban megjegyezte, Orbán Viktor kampánya titkos. A lap hiába kérte, a kormányfő sajtófőnöke nem közölte előre a helyszíneket, és sehol sem hirdették meg a programot. A miniszterelnök egyébként hétfőn egy nemesgörzsönyi magtárban "rúgta be" a kampányt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet