Dobrev szélnek eresztette az árnyékkormányát

Most új utakat keresnek.

Az Árnyékkormány munkája a mai nappal eddigi formájában véget ér - jelentette be hétfő délután Dobrev Klára "árnyék-miniszterelnök" és EP-képviselő Facebook-bejegyzésében. Majd hozzátette, hogy "tesszük tovább a dolgunk, maradunk, akik voltunk öt napja, öt hónapja, vagy épp öt éve: elkötelezett szociáldemokraták, európai magyarok." És az is kiderült hogy most új megoldásokat, új eszközöket, új utakat fognak keresni.

Az árnyékkormányt a Demokratikus Koalíció még 2022-ben hozta létre, Dobrev szerint azért, hogy a jobboldali politikának legyen egy baloldali alternatívája, egy kidolgozott programmal. Ugyanakkor a tegnapi uniós választáson a DK mindössze két EP-képviselői helyet ért el a korábbi négy helyett, az MSZP-vel és a Párbeszéddel együtt csupán 8,08 százaléknyi szavazatot megszerezve.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet