Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rogán munkatársának testvére öt dohányboltot kapott

Folytatjuk kutatásunkat a dohánykoncesszió szombathelyi nyertesei után. Van meglepetés.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tegnap két cikket is írtunk az ún. nemzeti dohányboltok működtetőiről. Délelőtt közöltünk egy listát Ők árusíthatnak dohányt Vas megyében 2013. April 23. 09:44 , a Vas megyei nyertesekről, ők azok, akik a következő húsz évre kizárólagos jogot kaptak a dohánytermékek árusítására.

Rogánig nyúlnak a szálak

Délután a szombathelyi nyertesek közül emeltünk ki néhányat A kiválasztottak – Ők mérgezhetnek dohánnyal 2013. April 23. 18:17 , számunkra is figyelemreméltó volt egyik olvasónk észrevétele, miszerint a 40 szombathelyi boltot összesen 16 személy üzemelteti majd. Tegnap közülük ötről írtunk, akiknél baráti vagy rokoni kapcsolatot találtunk a Fidesz politikusaival.

És komolyan vettük olvasóink javaslatait, és folytattuk a kutakodást. Az nem meglepő, hogy újabb kötődést találtunk, az inkább, hogy a szálak egészen Rogán Antalig, az országgyűlés Fidesz-frakciójának vezetőjéig, az V. kerület polgármesteréig nyúlnak.

A szombathelyi nyertesek között szerepel Böröcz Barnabás Bence, aki öt dohányboltra nyert el húszéves koncessziót. Nos, több forrásunk is megerősítette, hogy ő nem más, mint Böröcz László, a Fidesz prominens politikusának a testvére.

Mindenhez ért

Mindketten Szombathelyen születtek, és Gencsapátiban töltötték gyermekéveiket. Böröcz László aztán Győrben érettségizett, és a Corvinuson szerzett diplomát. Eközben aktív tagja lett a Fidelitasnak és a Fidesznek. Most 30 éves, a Fidelitas budapesti elnöke, Rogán Antal bizalmasa és V. kerületi képviselő. Egy, a neten megjelent információ szerint tavaly több mint négymilliót kapott tanácsadásért a miniszterelnökségtől.

A rokoni kapcsolatot több, egymástól független forrásból is megerősítették, mi azért a biztonság kedvéért megkérdezzük Böröcz Lászlót, hogy valóban a testvére-e a szombathelyi dohánykoncessziót nyert Böröcz Barnabás Bencének, a választ természetesen közöljük.

Egyébként tegnap a dohánykoncesszió nyertesei kapcsán az Index is arról írt , hogy előny Rogán ismerősének, szomszédjának, barátjának lenni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra