Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Rogán munkatársának testvére öt dohányboltot kapott

Folytatjuk kutatásunkat a dohánykoncesszió szombathelyi nyertesei után. Van meglepetés.

Tegnap két cikket is írtunk az ún. nemzeti dohányboltok működtetőiről. Délelőtt közöltünk egy listát Ők árusíthatnak dohányt Vas megyében 2013. April 23. 09:44 , a Vas megyei nyertesekről, ők azok, akik a következő húsz évre kizárólagos jogot kaptak a dohánytermékek árusítására.

Rogánig nyúlnak a szálak

Délután a szombathelyi nyertesek közül emeltünk ki néhányat A kiválasztottak – Ők mérgezhetnek dohánnyal 2013. April 23. 18:17 , számunkra is figyelemreméltó volt egyik olvasónk észrevétele, miszerint a 40 szombathelyi boltot összesen 16 személy üzemelteti majd. Tegnap közülük ötről írtunk, akiknél baráti vagy rokoni kapcsolatot találtunk a Fidesz politikusaival.

És komolyan vettük olvasóink javaslatait, és folytattuk a kutakodást. Az nem meglepő, hogy újabb kötődést találtunk, az inkább, hogy a szálak egészen Rogán Antalig, az országgyűlés Fidesz-frakciójának vezetőjéig, az V. kerület polgármesteréig nyúlnak.

A szombathelyi nyertesek között szerepel Böröcz Barnabás Bence, aki öt dohányboltra nyert el húszéves koncessziót. Nos, több forrásunk is megerősítette, hogy ő nem más, mint Böröcz László, a Fidesz prominens politikusának a testvére.

Mindenhez ért

Mindketten Szombathelyen születtek, és Gencsapátiban töltötték gyermekéveiket. Böröcz László aztán Győrben érettségizett, és a Corvinuson szerzett diplomát. Eközben aktív tagja lett a Fidelitasnak és a Fidesznek. Most 30 éves, a Fidelitas budapesti elnöke, Rogán Antal bizalmasa és V. kerületi képviselő. Egy, a neten megjelent információ szerint tavaly több mint négymilliót kapott tanácsadásért a miniszterelnökségtől.

A rokoni kapcsolatot több, egymástól független forrásból is megerősítették, mi azért a biztonság kedvéért megkérdezzük Böröcz Lászlót, hogy valóban a testvére-e a szombathelyi dohánykoncessziót nyert Böröcz Barnabás Bencének, a választ természetesen közöljük.

Egyébként tegnap a dohánykoncesszió nyertesei kapcsán az Index is arról írt , hogy előny Rogán ismerősének, szomszédjának, barátjának lenni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra