Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kötelező drogtesztre küldené a politikusokat, újságírókat és (figyelem!) a gyerekeket a fideszes Kocsis Máté

Szerinte ők a legveszélyeztetettebbek, ezért bekeményítene. Már készíti elő a törvényjavaslatot.

"Szinte minden nap olvasni droggal kapcsolatos híreket. A téma körül komoly viták bontakoznak ki, mert egyre több társadalmi réteget érint. Megdöbbenve olvasom sokszor, hogy számos "szakértő" drogpolitikát emleget, ugyanakkor sokan vagyunk, akik inkább drogellenes politikáról szeretnénk hallani. A drog ugyanis életveszélyes, féltjük tőle a gyermekeket és a jövőnket is.

Szerintem érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára. Így a 12-18 év közöttiekre, a választott politikusokra és az újságírókra vonatkozhatna az évenkénti kötelező drogteszt. Javasolni fogom az országgyűlési frakciónak, hogy a közeljövőben tűzze napirendre a kérdést és a részletszabályok megvitatása után készítsen jogszabály-tervezetet."

Ezt írta ki Facebook oldalára Kocsis Máté, jogász végzettségű fideszes politikus, Józsefváros polgármestere, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Igen, jól látják, nem csak a politikusokat és az újságírókat, hanem a 12 és 18 év közti gyerekeket is évente drogtesztre kötelezné.

A Facebookon a kommentelőket rendesen megosztja a dolog, mi is kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére, ezeket kommentben várjuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra