Önök szerint ki szívja fel a fehér port a videón?

Valószínűleg ez az a felvétel, amely alapján Czeglédy Csaba szocialista képviselő drogfüggőséggel vádolja az egyik szombathelyi alpolgármestert.

Az MSZP-SZTKE frakcióvezetője kedden délelőtt tartott sajtótájékoztatóján jelentette be Drogfüggő egy szombathelyi fideszes városvezető? 2013. September 24. 11:50 : bizonyítékai vannak arra, hogy az egyik fideszes városvezető kemény drogot fogyaszt. Hozzátette, amennyiben nem mond le csütörtökig az illető, a bizonyítékokat nyilvánosságra hozza. A feljelentést mindenképpen megteszik a politikus ellen.

Azt nem tudjuk, hogy Czeglédy birtokában milyen bizonyíték(ok) vannak, viszont a Nyugat.hu szerkesztőségébe eljutott az alábbi videó. Az irodának tűnő helyiségben egy férfi fehér port szív fel, majd a maradékot el is keni a fogínyén. Szakértőktől megtudtuk, a kokaint is így szokták használni. Hogy valóban mi is történt, azt valószínűleg a nyomozás fogja kideríteni.

A felvételt eredeti terjedelmében majd lassítva is közöljük és olvasóinkra bízzuk, hogy felismernek-e valakit a videón.

Nem támogatott video formátum
Video: Video fehér porral

Frissítve: A cikkünk felkerülése után érkező kommentek és Facebook és netes információk szerint az illető tényleg hasonlít Szombathely fideszes alpolgármesterére.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A nyugat.hu internetes portálon megjelent video kapcsán az alábbi közleményt teszem.
1. Sem a múltban, sem a jelenben, sem a jövőben nem fogyasztottam, nem fogyasztok és nem fogok fogyasztani kábítószert.
2. A felvételen nem én vagyok látható.
3. Czeglédy Csaba, korábban adócsalásért elítélt szocialista frakcióvezető 2013. szeptember 23-i, keddi sajtótájékoztatóját követően 2013. szeptember 24-én a szombathelyi Markusovszky Kórházban "vizelet drogtesztet" végeztem, amely negatív eredménnyel zárult.
4. Kényszerítés bűntette és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt feljelentést teszek az illetékes Rendőrkapitányságon.
5. Képviselői és alpolgármesteri munkámat a jövőben is maradéktalanul elvégzem.
6. A személyiségi jogaim megsértése miatt indítandó kártérítési perekben megítélésre kerülő kártérítést drogprevencióval foglalkozó szombathelyi szervezeteknek ajánlom fel.
Tisztelettel, Lazáry Viktor alpolgármester

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Ki is az a Lazáry Viktor?

Összeszedtünk néhány alapinfót a megvádolt képviselőről.

Felkapta az internet népe a Lazáry-ügyet

Az animgifek és photoshopolt képek mekkájában, a tumblr-en azonnal dolgozni kezdett az online népművészet.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet