Drogfüggő egy szombathelyi fideszes városvezető?

Az ellenzéki MSZP-SZTKE frakció állítja, hogy bizonyítékai vannak. 48 órát adtak neki, hogy lemondjon posztjáról. De biztosan feljelentik. A szombathelyi Fidesz sajtóközleményben reagált, amit cikkünk alján olvashatnak.

Ilyen sajtótájékoztató még nem volt Szombathelyen – kezdte Czeglédy Csaba, az MSZP-SZTKE frakció vezetője a városháza előtt tartott szombathelyi sajtótájékoztatón.

48 órás ultimátum

Megemlítette, hogy tavasszal nem véletlenül támogatták a Jobbik ötletét a képviselők drogtesztjéről Képviselők és drogteszt – magyarázkodás, ígérgetés 2013. September 10. 07:52 , az elmúlt másfél évben több információt is kaptak arról, hogy a helyi fideszesek közül többen is droggal élnek.

Czeglédy Csaba rendkívüli sajtótájékoztatója a Városháza előtt
Czeglédy ultimátumot adott
Vágvölgyi Bálint

Most viszont erre már bizonyítékuk is van – mondta. Egy-két héttel ezelőtt kaptak olyan információt, miszerint az egyik fideszes városvezető kemény drogfüggő, rendszeresen fogyaszt kemény drogot. Ezt fényképek és videó is tanúsítja, ezek a bizonyítékok a frakció tulajdonában vannak – jelentette ki. (Sőt, úgy tudja, ezeket a bizonyítékokat máshova is eljutatták.)

Ezért most 48 órás ultimátumot adnak ennek a városvezetőnek, hogy mondjon le posztjáról. Már csak azért is, hogy egy drogfüggő ne irányítson egy nyolcvanezres várost. Czeglédy kijelentette, ha az említett városvezető lemond, akkor nem hozzák nyilvánosságra a bizonyítékokat. Ha nem teszi meg, akkor viszont megteszik ezt.

Semmi sem marad titokban?

Mindettől függetlenül a rendőrségen feljelentést tesznek, kemény droghoz ugyanis csak törvénysértés útján lehet hozzájutni.

Czeglédy hangsúlyozta, véget értek azok az idők, amikor a politikusok egymást a páncélszekrénybe zárt terhelő bizonyítékokkal zsarolták. Itt egy új generáció, amelyik tiszta vizet akar önteni a pohárba.

Hozzátette, sikeres volt tavaszi bejelentése, amelyben a frakció nevében egymillió forint sikerdíjat ajánlott fel annak, aki a helyi fideszesekre terhelő bizonyítékot ad át nekik. Több információt kaptak, ezek között vannak a drogfüggő városvezetőről szóló bizonyítékok. A végén kijelentette, semmi titkolnivaló ügy nem marad titokban.

A Fidesz sajtóközleményben reagált:

Egy jogerősen szabadságvesztésre ítélt szocialista politikus vádaskodik

A szombathelyi Fidesz visszautasítja Czeglédy Csaba szocialista politikus rágalmazását és fenyegetőzését. Felháborító, hogy olyan, mint Czeglédy Csaba, akit korábban adócsalás miatt jogerősen szabadságvesztésre ítéltek, egyáltalán az MSZP-ben aktívan politizálhat.

Fidesz-MPSZ Szombathelyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Képviselők és drogteszt – magyarázkodás, ígérgetés

Sikerült megmozgatni a szombathelyi képviselőket, egyre többen jelzik, hogy részt vettek a drogteszten. Vagy éppen most egyeztetik az időpontot.

Még mindig nincs meg a drogtesztje minden képviselőnek

Jó példával akartak elöl járni a szombathelyi közgyűlés tagjai, mégsem sikerült alávetniük magukat az egy hónapja megígért drogtesztnek.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet