Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Drogfüggő egy szombathelyi fideszes városvezető?

Az ellenzéki MSZP-SZTKE frakció állítja, hogy bizonyítékai vannak. 48 órát adtak neki, hogy lemondjon posztjáról. De biztosan feljelentik. A szombathelyi Fidesz sajtóközleményben reagált, amit cikkünk alján olvashatnak.

Ilyen sajtótájékoztató még nem volt Szombathelyen – kezdte Czeglédy Csaba, az MSZP-SZTKE frakció vezetője a városháza előtt tartott szombathelyi sajtótájékoztatón.

48 órás ultimátum

Megemlítette, hogy tavasszal nem véletlenül támogatták a Jobbik ötletét a képviselők drogtesztjéről Képviselők és drogteszt – magyarázkodás, ígérgetés 2013. September 10. 07:52 , az elmúlt másfél évben több információt is kaptak arról, hogy a helyi fideszesek közül többen is droggal élnek.

Czeglédy Csaba rendkívüli sajtótájékoztatója a Városháza előtt
Czeglédy ultimátumot adott
Vágvölgyi Bálint

Most viszont erre már bizonyítékuk is van – mondta. Egy-két héttel ezelőtt kaptak olyan információt, miszerint az egyik fideszes városvezető kemény drogfüggő, rendszeresen fogyaszt kemény drogot. Ezt fényképek és videó is tanúsítja, ezek a bizonyítékok a frakció tulajdonában vannak – jelentette ki. (Sőt, úgy tudja, ezeket a bizonyítékokat máshova is eljutatták.)

Ezért most 48 órás ultimátumot adnak ennek a városvezetőnek, hogy mondjon le posztjáról. Már csak azért is, hogy egy drogfüggő ne irányítson egy nyolcvanezres várost. Czeglédy kijelentette, ha az említett városvezető lemond, akkor nem hozzák nyilvánosságra a bizonyítékokat. Ha nem teszi meg, akkor viszont megteszik ezt.

Semmi sem marad titokban?

Mindettől függetlenül a rendőrségen feljelentést tesznek, kemény droghoz ugyanis csak törvénysértés útján lehet hozzájutni.

Czeglédy hangsúlyozta, véget értek azok az idők, amikor a politikusok egymást a páncélszekrénybe zárt terhelő bizonyítékokkal zsarolták. Itt egy új generáció, amelyik tiszta vizet akar önteni a pohárba.

Hozzátette, sikeres volt tavaszi bejelentése, amelyben a frakció nevében egymillió forint sikerdíjat ajánlott fel annak, aki a helyi fideszesekre terhelő bizonyítékot ad át nekik. Több információt kaptak, ezek között vannak a drogfüggő városvezetőről szóló bizonyítékok. A végén kijelentette, semmi titkolnivaló ügy nem marad titokban.

A Fidesz sajtóközleményben reagált:

Egy jogerősen szabadságvesztésre ítélt szocialista politikus vádaskodik

A szombathelyi Fidesz visszautasítja Czeglédy Csaba szocialista politikus rágalmazását és fenyegetőzését. Felháborító, hogy olyan, mint Czeglédy Csaba, akit korábban adócsalás miatt jogerősen szabadságvesztésre ítéltek, egyáltalán az MSZP-ben aktívan politizálhat.

Fidesz-MPSZ Szombathelyi Szervezete

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Képviselők és drogteszt – magyarázkodás, ígérgetés

Sikerült megmozgatni a szombathelyi képviselőket, egyre többen jelzik, hogy részt vettek a drogteszten. Vagy éppen most egyeztetik az időpontot.

Még mindig nincs meg a drogtesztje minden képviselőnek

Jó példával akartak elöl járni a szombathelyi közgyűlés tagjai, mégsem sikerült alávetniük magukat az egy hónapja megígért drogtesztnek.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra