Dunába dobott telefon miatt is nyomoznak Magyar Péter ügyében

Felmerült a "rongálás gyanúja".

Nemcsak a szórakozóhelyen történtek ügyében, de egy Dunába dobott telefon miatt is nyomoznak a budapesti rendőrök - tudta meg az Index. Ez az a telefon, melyet Magyar Péter elvett egy őt videózó férfitől. A lap megkeresésére ugyanis a BRFK azt írta, hogy a

"Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A sértetti feljelentés alapján a rongálás egy, a Dunában megtalált mobiltelefonra terjed ki". Ennél többet azonban nem árultak el.

A lap még megjegyzi, hogy amennyiben az Európai Parlament úgy határoz, megfoszthatják mentelmi jogától a képviselőt. Egyébként a mentességre nem lehet hivatkozni olyan esetben, amikor valamely képviselőt bűncselekmény elkövetése közben tetten érik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet