Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ebben az országban már biztosan lesz harmadik oltás

Van, aki hat, van, aki 12 hónappal a második adag után kapja meg.

Egy harmadik, emlékeztető oltás is lesz Bahrein államban – írja a portfolio.hu .

A második oltás után 6 hónappal először kiemelt csoportoknak adják be a harmadik dózist: 60 év felettieknek, elhízottaknak és immunhiányos betegségben szenvedőknek, és az egészségügyi dolgozóknak. A lakosság többi része 12 hónappal a második oltás után kaphat harmadikat.

Az harmadik, emlékeztető oltás másfajta is lehet, mint amilyen az előző kettő volt, az egészségügyi vezetés döntése szerint - írta a Saudi Gazette. Bahreinben eddig az oltható lakosság 44 százaléka kapott a koronavírus ellen oltást.

Bahreinben ötféle koronavírus elleni oltóanyag engedélyezett: a Pfizer/BioNTech, a Janssen, a Sinopharm, a Sputnik V és a Covishield.

A harmadik, azaz az emlékeztető oltás szükségességét több más ország, például Izrael, Egyesült Államok és Anglia is fontolgatja és készülnek is rá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra