Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Puskás Tivadar elkapott egy nindzsát

Egészségműveltségi vetélkedőn kapták lencsevégre a helyben száguldozó polgármestert.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Egészség? – Megéri!” egészségműveltségi vetélkedő volt az MSH-ban középiskolásoknak. Kaptunk róla képgalériáét, rögtön ki is emelnénk egyet belőle.

Egészségműveltségi vetélkedő
Puskás Tivadar egy Kawasaki Ninjára épített szimulátoron
Szabados Lajos
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

És akkor várjuk a következő eseményeket, mert olykor Puskás hőlégballonra száll, máskor pedig motorra. Vajon skate-park avató lesz mostanság?


Az első alkalommal rendezték meg az „Egészség? – Megéri!” városi vetélkedőt, amit a szombathelyi Sportházban tartottak.

Egészségműveltségi vetélkedő
Kattintson a fotóra a képgalériáért!
Szabados Lajos

A vetélkedő célja az volt, hogy megszólítsa a diákokat, hogy tudásukat, képességeiket játékos formában tegyék próbára. A verseny során ismételten megerősítették a biztonságos bulizás, közlekedés, helyes életmód „szabályait”.

Kilenc iskola 10-11. évfolyamos diákjai neveztek, 10 csapat indult a versenyen, akiknek 11 helyszínen elméleti és ügyességi feladatokkal kellett megbirkózniuk. A diákoknak a baleset- és bűnmegelőzés, közlekedésbiztonság; egészséges életmód; újraélesztés, stroke; sport és az egészség; egészséges táplálkozás, dohányzás, fogamzásgátlás területén is bizonyítaniuk kellett tájékozottságukat.

Egészségműveltségi vetélkedő
Kattintson a fotóra a képgalériáért!
Szabados Lajos

A nyertes csapat a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Gépipari és Informatikai Műszaki Szakközépiskolája lett, a második helyezést a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Savaria Közlekedési Szakképző Iskolája és Kollégiuma nyerte el, a dobogó 3. fokán pedig a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum
Hefele Menyhért Építő- és Faipari Szakképző Iskola állhatott. A program zárásaként a HŐSÖK léptek fel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés